Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    saper yg malang tuh?

    Comment


    • #17
      Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

      dah kena langgar dengan bara, kena toss ngan tiny, pastu kena walrus punch. sedey

      orang perak yang bermain diluar BLAN perak tidak terlibat ye.

      Comment


      • #18
        Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

        aksi dota pada hari ini: aku adalah MegaTron (Krobelus)
        komen pada hari ini: Eul Scepter banyak membantu...


        Replay Name: Krobelus Power
        Map: 6.73c
        War III: 1.24e

        Result:

        Spoiler:

        Last edited by manjacat; 26-01-12, 10:57 PM.

        Comment


        • #19
          Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

          semalam aku maen abaddon.
          team aku: huskar (host), razor, thrall, abadoon (aku), dengan bone clinkz
          team musuh: SF, prophet, veno, zeus, lion

          team aku kene tapau dengan SF team lawan.

          senang citer, SF team lawan tu fat gile la
          pastu si prophet team lawan ni lansi tak hengat..
          tak abes2

          "btm team (i.e. sentinel) plan first, don't membabi buta"

          slalu die perli ktorang bile team ktorang kene genocide..
          suruh ktorang plan dulu la, ape la..
          prophet kata team ktorang noob sebab selalu kene genocide dengan team scourge.
          padahal ktorang mati sebab SF tu sorang je..
          yang laen tadek la kuat mana pun..

          tapi ekceli, score masa tu tak la teruk sangat, beza dalam 2-4 kills je.
          sentinel 24 - 26 scourge.

          ini disebabkan oleh SF diorang siap ngulat maen kat FB dulu.
          dan juge disebabkan zeus dengan lion diorang noob

          paling lawak, bile ktorang berjaya bunuh 4 orang scourge team (prophet, lion, veno, zeus)
          bile SF tu tanya "what happened to my team? why all die?"
          "because they didn't plan.." jawab razor
          so, after 44 minutes, ktorang punye huskar dan razor da kuat.
          aku, macam biasa la, maen tank, so memang mati banyak la.
          mane tak mati, da ulti lion dengan veno aku yang makan sorang.
          tu belom citer dagon prophet dengan ulti SF lagi.

          barang aku memang barang tank la. blademail, sange dan on the way untuk buat halberd.

          malangnye, masa tu CC time aku da nak abes.
          aku malas nak sambung sebab jam dah pukul 12..
          kesian team aku..
          "Nooo.. please add more time, we can win this" kata Thrall.

          kesian team aku..

          Comment


          • #20
            Kerel main dah tak ajak skrg...

            Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

            Comment


            • #21
              Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

              Originally posted by ibanez_712 View Post
              Kerel main dah tak ajak skrg...

              Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
              aku da agak da ko tuleh mende neh..
              malam ni ko nak turun tak..
              malam ni aku nak gi mendota sepam

              Comment


              • #22
                Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                eleh...sms kan boleh...malu2 pulak dgn aku...

                Comment


                • #23
                  Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai



                  Ahn Triple Kill

                  Comment


                  • #24
                    Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                    Kaluu xde divine rapier tu, ayam la walaupun lwn ai je..

                    Comment


                    • #25
                      Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai



                      setelah sekian lama tak main hero ini

                      replay kena tunggu ... aku suruh teammate emailkan. tu pun kalau dia nak la emailkan

                      Comment


                      • #26
                        Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                        gile power luna team ko..
                        20 kill 19 assist

                        Comment


                        • #27
                          Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                          rasta assist luna.. mmg ngam dorang punya combo-play.

                          host punya geng tu semua pakai mh, tapi silap beso la main kat cc aku.

                          aku perasan dorang ni 1 cc ngan aku sebab masa aku mati kali ke 6, aku gi tandas, tengok kejap. tgk sekali 1 game daa...... apalagi, sebagai tukang menten server berjaya, bukak laptop, on teamviewer, remote server, off dorang punya mh (dengan warkey,macro, autokick sekali ). terkebil-kebil dorang.

                          keje aku dalam game ni, anti-pusher, anti-jungler, kalau teambattle, disable centaur (pastu rasta amik alih).... dan anti-motred (hence, the Halberd. muahahahah).

                          aku sanggup skip BKB buat Halberd dulu semata-mata nak fight Motred sebab motred tu kat lane aku mula-mula, dengan Sniper. kena harass memanjang, dah la Techies leaver. 0-3 kena dengan Motred. pastu dah siap PT ngan MoM, masa balas dendam la. tak tenang motred tu main, asik macibai macibai je. keluar Halberd, tak berani dah main jungle. elok plak Sniper ngan Prophet tu feeder (masa ni aku dah offkan MH dorang ) apalagi jadi lauk la. game turntable terus, dari kami 6 tower pecah, terus push 2 lane.

                          maka, terjadilah kemenangan sejati Mon Cole Knight. nasib baik Sentinel tak leave. kui3

                          Comment


                          • #28
                            Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                            Originally posted by AbdullahCheng View Post
                            aku perasan dorang ni 1 cc ngan aku sebab masa aku mati kali ke 6, aku gi tandas, tengok kejap. tgk sekali 1 game daa...... apalagi, sebagai tukang menten server berjaya, bukak laptop, on teamviewer, remote server, off dorang punya mh (dengan warkey,macro, autokick sekali ). terkebil-kebil dorang.
                            part ni ko adelah tokey cc yang sangat osem...

                            Comment


                            • #29
                              Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                              towkey? belum lagi... pekerja je...

                              aku jarang lepak cc dah kebelakangan ni, takut kena buat OT

                              Comment


                              • #30
                                Re: Warcraft DoTA #28 ~ Mari Belajar Hook Pudge Bersama Ejai

                                agak lucky la, 2-3 game dalam minggu ni takde leaver beramai ramai



                                host bangang tak pasang -so (padahal 5fren tapi tak ngaku)

                                balanar tapau kaw2. aku assist dia je dan ks

                                setup baru skrg : PT + MoM + BKB + Halberd (bukan pakai sgt pun disarm tu, 25% evasion tu penting, ganti butterfly)

                                Comment

                                Working...
                                X