Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Gamer's Kopitiam #XI

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Re: Gamer's Kopitiam #XI

    attenshun to incek pali...
    wokeh konpem ko bley donlod n maen war inc tanpa perlu rase riso pasal lag...
    test seround tadi...
    x tau la aku server mane...
    aku maen quick match tadi...
    dapat la dalam 10 menet 1 game...

    this is the result of 0 lag...
    kalah...

    Spoiler:



    mostly veteran dalam game tadi...
    coz tgk level maseng2 dalam 20-30...
    aku sorang je level 1...
    tapi x tau la bley kate veteran ke idak...
    coz mcm agak mudah tuk naek level dalam game neh...
    baru seround dah naek dari level 1 jadi level 3...
    Spoiler:




    tapi rase agak kool jugaklah walaupon kalah...
    wa dapat 4 medal yo!!!
    sharpshooter...
    eliminator...
    first!
    aggressor...

    mesti korang ingat aku maen sniper kan??
    padahal aku maen assault class...
    Last edited by DarkEmperor; 23-04-12, 03:51 AM.

    Comment


    • #62
      Re: Gamer's Kopitiam #XI

      nais.

      kalo cenggitu , izinkan hamba download dan berbicara tentang cinta.

      Comment


      • #63
        Re: Gamer's Kopitiam #XI

        anyway incek pali...
        tuk menambahkan perisa dalam game ko nanti...
        ko bley try redeem code neh...
        worth 65 dollah yo!!!!!

        http://alienwarearena.com/giveaway/w...ndle-giveaway/


        sebelom neh ade lagi banyak promo promo laen tapi bukan dari alienware lah...
        paleng terbaek aku ade jawab satu survey neh gold coin aku jadi 26000 yo!!!! worth dalam 30 dollah... (tapi survey period dah tamat dah incase ko bertanye)
        memacam weapon aku bley beli dalam game yo!!! tanpa perlu sewa...

        currency dalam game neh ade dua...
        war point dgn gold coin...
        war point ko bley earn it dalam game...
        ko kill org or capai objektif melayakkan ko dapat war point...

        gold coin plak u can only earn it by using real money...
        gune same je dgn war point...
        tuk beli or sewa weapon or gadget or other accessories...
        but war point biasenyer bley gune tuk bayar sewa barang2 yg ko nak pakai dalam 2-3 hari je...
        but gold point ko bley unlock menatang yg ko nak pakai permanently...

        ---------- kemaskini 23-04-12 12:46 PM ----------

        wokeh aku tersilap bab yg aku jawab survey...
        actually i was selected to receive it as a 1st person beta player...

        Spoiler:


        dari situ aku dapat 25000 gold coin...
        lagi 1000 plak kalau x silap aku dapat mase memule join game tuh taim dia baru launch...

        baru aku ingat dulu game neh can only be played in 3rd person...
        sekarang bley wat pilihan nak maen 3rd person or 1st person...
        Last edited by DarkEmperor; 23-04-12, 12:31 PM.

        Comment


        • #64
          Re: Gamer's Kopitiam #XI

          fulamak , 26k gc .

          memang kene pawn la aku camni pakai item budak kecik.

          sekarang tengah update april 20 punya patch ..

          Comment


          • #65
            Re: Gamer's Kopitiam #XI

            yeah thats the latest patch...
            size dalam 1gb...
            4-5 jam jugak la nak mendonlodnyer dgn screamyx 512kb/s aku...

            bab kene pawn aku rase x perlu riso....
            x semua org dapat 26K GC tuh...
            plus aku rase ramai gak org baru coz game neh siyesly dah banyak improvement since last game aku maen mase memula launch...
            Last edited by DarkEmperor; 23-04-12, 03:48 PM.

            Comment


            • #66
              Re: Gamer's Kopitiam #XI

              ahhhh korang tak cakap nak main war inc

              aku nak main takde geng.

              btw



              CS:GO

              Comment


              • #67
                Re: Gamer's Kopitiam #XI

                ape yg berbeza cs go ni dari segi graphic?

                Comment


                • #68
                  Re: Gamer's Kopitiam #XI

                  Originally posted by pzul View Post
                  ape yg berbeza cs go ni dari segi graphic?


                  ..................................

                  Comment


                  • #69
                    Re: Gamer's Kopitiam #XI

                    gameplay mechanics semua sama
                    cuma shop ngan grapik je lain.

                    masa initial dev planning pun mmg plan utk tukar grapik je... current competitive FPS is CS 1.6 yo. sangat lama.
                    jadi selepas apa yang terjadi pada CS Source dorang just bring 1.6 mechanics to a more refined engine, so that CS will still be relevant for competitive gaming.

                    bagi yang tak tau, CS Source punya bug dah sampai level kalau nak fix, kena re-build the whole game.

                    Comment


                    • #70
                      Re: Gamer's Kopitiam #XI

                      if they'll bring back the "easy headshot sniping while the enemy are moving" from cs1.6,
                      then i'll buy this crap while raising my hand with a cigar.

                      Comment


                      • #71
                        Re: Gamer's Kopitiam #XI

                        owh klu sama cam cs source
                        ilang napsu aku nak try cs go
                        seb baek 1.6
                        hell yeahh!! game paling lama pernah aku men huhu

                        Comment


                        • #72
                          Re: Gamer's Kopitiam #XI

                          Yo

                          Korang minat tak nak main game console dekat PC?

                          Kalau berminat wa ingat nak buka thread untuk emulator for PC

                          ...

                          Comment


                          • #73
                            Re: Gamer's Kopitiam #XI

                            the only thing yg menarek dalam game neh...
                            bley tgk tetek bergoyang...
                            Spoiler:




                            cer teka game ape???
                            trolololololol....

                            Comment


                            • #74
                              Re: Gamer's Kopitiam #XI

                              Originally posted by Lang View Post
                              Yo

                              Korang minat tak nak main game console dekat PC?

                              Kalau berminat wa ingat nak buka thread untuk emulator for PC

                              ...

                              Long live pokemon!!!!!

                              Comment


                              • #75
                                Re: Gamer's Kopitiam #XI

                                Entah la DE

                                ...

                                Kalau nak main pokemon boleh Main gune NDS emulator...aku dah download aritu main kejap jer....tak tahan grafik dia cun sangat lol

                                Comment

                                Working...
                                X