Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

    cuba incik manja kucen jelaskan
    item shiva itu di sini.

    Comment


    • #32
      Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

      Shiva's Guard



      Bahan-bahannya:
      Mystic Staff (2700)
      Plate Mail (1400)
      Shiva's Guard (600)
      Total Cost
      = 4400

      Khasiatnya:
      + 30 Intelligence
      + 15 armor
      Freezing Aura (musuh kat keliling kita -25 attack speed)
      Arctic Blast (active)


      Apa itu Arctic Blast?
      Emits a freezing wave around the caster
      Enemies hit by the wave take 200 magical damage and have their movement speed slowed by 40% for 4 seconds
      The wave extends at a speed of 300 to a max size of 719
      Costs 100 mana and has a 30 second cooldown

      Kesimpulannya, Shiva's Guard ni adalah item defend. dengan +15 Armor, menyebabkan kite payah nak mati.
      dan yang lagi best, kalau musuh tu terkena arctic blast, musuh tu akan jadik slow 40%.
      berguna masa team battle dan jugak untuk kejar musuh yang nak melarikan diri.

      Comment


      • #33
        Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

        tadi saje saje main maphack
        gile lawak..
        15 minit pertama dah owning..

        2 game aku main
        2-2 game semua musuh aku leaver.

        mane taknya. main balanar, semua rune aku dapat
        sebab maphack

        pastu pegi gengbeng hero dalam hutan

        Comment


        • #34
          Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

          Originally posted by manjacat View Post
          tadi saje saje main maphack
          gile lawak..
          15 minit pertama dah owning..

          2 game aku main
          2-2 game semua musuh aku leaver.

          mane taknya. main balanar, semua rune aku dapat
          sebab maphack

          pastu pegi gengbeng hero dalam hutan
          Mesti yg leaver tu tau kerel pakai maphack.
          Tak pun masa main ada org chat,
          "cb la mh..."

          Comment


          • #35
            Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

            creep tuh ape ekceli??

            ---------- kemaskini 26-09-11 12:47 AM ----------

            n map hack tuh hape??
            ape function dia n camner nak wat??

            Comment


            • #36
              Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

              creep tuh binatang yg kuar dr base, last hit menatang nie dapat duit dgn exp
              bila bunuh binatang yg kuar dr base sendiri, namanyer denied, bila kita denied creep kita, hero musuh tak dapat duit dgn exp
              natural creep, adalah binatang yg duduk kat tgh hutan, seperti cik rosnah kita...

              maphack adalah satu tools yg membolehkan kita buat benda mengarut,
              contohnyer bukak map, letak weapon dalam botol, rune dlm botol yg tak abis...
              dengan erti kata mudah, main tipu...

              Comment


              • #37
                Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                maphack tu function dia sama mcm "black sheep wall".

                yg letak weapon dlm botol, aku tak pasti.
                rune dlm botol tak habis pun aku tak pasti.

                maphack version baru kot.
                Last edited by ibanez_712; 26-09-11, 07:48 AM.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by ibanez_712 View Post
                  maphack tu function dia sama mcm "black sheep wall".

                  yg letak weapon dlm botol, aku tak pasti.
                  rune dlm botol tak habis pun aku tak pasti.

                  maphack version baru kot.
                  weapon dlm botol tuh,
                  aku jumpa org post pic dlm garena

                  rune tak abis tuh,
                  maen dlm garena, team aku, dr mula sampai abis game, manjang ajer refill dd, used dd

                  Comment


                  • #39
                    Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                    Originally posted by DarkEmperor View Post
                    creep tuh ape ekceli??

                    ---------- kemaskini 26-09-11 12:47 AM ----------

                    n map hack tuh hape??
                    ape function dia n camner nak wat??
                    peh, welkam to da club brozzaahh...

                    Comment


                    • #40
                      Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                      maphack tu membolehkan kita tngk lokasi musuh katne.
                      kalu ada opponent pakai goblin techies, senang nak tengok bom dia tanam katne.
                      Fungsi lebey kurang,
                      i. mengurangkan risiko diserang hendap
                      ii. dapat owning dlm masa 15 minet pertama. mcm manjacat.


                      Begitu kan?

                      Comment


                      • #41
                        Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                        Originally posted by Ahn View Post
                        maphack tu membolehkan kita tngk lokasi musuh katne.
                        kalu ada opponent pakai goblin techies, senang nak tengok bom dia tanam katne.
                        Fungsi lebey kurang,
                        i. mengurangkan risiko diserang hendap
                        ii. dapat owning dlm masa 15 minet pertama.


                        Begitu kan?
                        iii. dpt f*ck dlm masa 15 pertama

                        oh... ada secret text, mcm aku buat buat pascal programming....

                        Comment


                        • #42
                          Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                          Originally posted by ejai View Post
                          weapon dlm botol tuh,
                          aku jumpa org post pic dlm garena

                          rune tak abis tuh,
                          maen dlm garena, team aku, dr mula sampai abis game, manjang ajer refill dd, used dd
                          kita tgk ape kata kerel.

                          Comment


                          • #43
                            Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                            Originally posted by ejai View Post
                            iii. dpt f*ck dlm masa 15 pertama
                            iv. dapat "invoker off mh pls" macam yang ibanez selalu kena


                            emmm betol la explanation creep dengan maphack yang macam korang xplen tu

                            Comment


                            • #44
                              Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                              pakai invoker kena on maphack bro.
                              baru owning.

                              wahahahaha

                              Comment


                              • #45
                                Re: Warcraft Dota #23 ~ Mari Main Dota Sambil Mendengar Lagu Jiwang

                                target sunstrike kena je memanjang
                                mau enemy tak hangin

                                Comment

                                Working...
                                X