Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Game Perang Kapal Terbang

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Game Perang Kapal Terbang

    Salam Hormat Buat Semua

    Ada dak sesiapa tahu game perang yang best dan mencabar tapi yang saiznya kecil?

    TQ

  • #2
    Aku rasa - 1942.

    Comment


    • #3
      game pearl harbor.. mana tah cd dia ako letak...

      Comment


      • #4
        Kat mana nak download yerk.. bagi url bleh dak?

        Comment


        • #5
          game yg aku idamkan. tapi tak jumpa yg best. nak kene baca manual, letih betul. aku nak yg plug & play

          Comment


          • #6
            Jika dah jumpa bagi tahulah kepada kita semua di sini ye.

            Comment


            • #7
              download kat kazaa... kejap je download..

              Comment


              • #8
                bagi url penuhnya bleh dak?

                juga url yang lelain macam http://www.zapspot.com/ bleh dak?

                Comment


                • #9
                  uish

                  ako ingat dah bezaman dah ako main zapspot.....ade lagi ke?

                  dulu sket je game... leh bilang ngan jari tu!

                  skarang....... jap check... eh colorbreak still top ke? uih lame tuuuuu
                  banyak giler game....

                  kalo nak game saiz kecik, ape yang kite dapat pon sempoi je la.
                  atau kalo nak sangat, download emulator la main game dulu Super Nintendo ke pasal ROM die dalam brape MB je

                  Comment


                  • #10
                    Salam Hormat Buat Semua,

                    Zapspot masih best lagi.

                    Oh yer dulu ada gak satu site game cam ghitu.Tapi dah dak jumpa plak. Keluaran macromedia rasanya. Puas dicari.Maybe dah kena bayor kot.

                    Comment


                    • #11
                      ko carik camer?simulation ker atau game arked tembak² ? aku baru beli tadi best siot....ko carik game 19XX, game kapal tebang tembak² arked yang paling aku minta tapi tak pernah² habis....ker aku yang tak terreR? takper...sekarang dah ader main kat pc, bole main puas-puas tak ingat nyer..

                      Comment


                      • #12
                        Man nak beli game arked tembak² tu yerk? bagi tajuk CDnya.. ari ni nak ke KL cari cd game

                        Comment


                        • #13
                          Banyak jumpak game tembak² tapi dak reti nak main plak.Last² unnistall semula

                          Comment


                          • #14
                            Cuba main Medal of Honour Allied Assault

                            Comment


                            • #15
                              unreal / quake ?

                              Comment

                              Working...
                              X