Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

    Apasalah cheat GTA aku tak leh jalan ek... aku try semua code... satu haprak tak jalan pun... frust.. GTA best gak layan... panjang gile game ni... tapi aku nak pakai cheat tuk seronok2 je... ade sesapa penah pakai cheat ni tak.. cheat ni aku ambik kat www.gamefaq.com

  • #2
    Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

    pakai trainer je lah. senang. nak cheat apa tekan hotkey je.

    Comment


    • #3
      Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

      PS2 leh mane ade trainer weiii... tp aku dpt dah penyelesaian... nak tekan controller tu kene hati-hati sequence dia.. dan ada tempat2 je bleh enable cheat tuhh... isk isk iskk penat aku buat tp atlast dapat gak semalam.. seronokk gile.. main sampai kul 12 malam... pastu stop takut bini marah lak.... kehkehkeh....

      Comment


      • #4
        Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

        hehe sorry.. tak perasan lak ko mention PS2 kat atas tuh..

        Comment


        • #5
          Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

          hem.. aku tak abih lagik xplore

          segala mission aku biar dulu...

          nak naikkan stats die la katakan...

          Comment


          • #6
            Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

            game die lyn wei...tp panjang nak mampus...aku dh abs cuti itm pun xabs lg main.dh bln dh..

            Comment


            • #7
              Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

              Aku rasa macam dah nak hampir habis game ni. Tapi tak pasti banyak mana lagi mission. Game ni mmg panjang tapi lebih tersusun banding dgn Vice City. Vice City mission berlambak - lambak pastu tak tau nak gi mana satu. Susah satu hal.

              San Andreas polis tak kacau sangat tak macam Vice City pantang buat salah sikit kejar sampai lubang cacing. Wanted star susah nak hilang pulak tu. San Andreas rasa lagi mudah sebab boleh berenang so kalau terjatuh dalam air tak mampus dan boleh naik motor dgn skill. Jadi kalau skill dah up, langgar tunggang langgang camana pun tak jatuh.

              Paling aku suka naik motor. Boleh cilok - cilok. Skill dah lebih 80% tapi tak pasti sempat ke tak dapat 100% bike skill sebelum complete.
              Last edited by sLumsCum; 03-09-05, 01:20 AM.

              Comment


              • #8
                Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                tu la gta:sa lg best.. aku main dah 3 minggu baru 38% je.. banyak nak mampos.. la ni aku stuck dekat racing.. payah gile... pakai cheat pun payah.. sikit2 meletop.. hampesh... tp overall aku bagi game ni 9.5 dari 10 la... game yang bleh aku layan tak sakit kepala.. aku ni ada penyakit simulation sickness. takleh main game first person dan certain2 3rd person... hehe... aku paling suka cheat pakai jetpack.. leh terbang sana sini.. huhuhu

                Comment


                • #9
                  Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                  Satu lagi mission. Tapi tak tau boleh habis ke tak sebab aku skip ZERO mission. Tapi progress mission aku 50++% je. Tak larat nak round satu dunia.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                    huhu baru lepas bahagian race ni.. "farewell my love".. kene tang zero mission.. tensen gak nak lepas...nak tembak rc kapal terbang banyak giles...

                    Comment


                    • #11
                      Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                      senang jer mission tu.. tak silap mission tu kau pakai 350 kan? 1st tak payah laju² drive mcm biasa jer.. bila dah sampai half track baru pecut. Anyway aku dah 80% sumthin kat Las Venturas, tanpa cheats and semua side mission aku dah habis.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                        Dah habis semalam dgn 58% progress. Nak start baru dgn mod hot coffee pulak.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                          aku adela dengar mod hot coffee tapi ape kebendanya tu.. ada something special ke. aku la ni kat las venturas. sampai kat mission CJ kene curik kapal terbang lepas tu pintas sebuah kapal terbang hitman kene masuk dlm korona dia susahnye ade nasihat tak nak buat camne. kapal tu laju gile nak kejar.. aku rasa GTA:SA ni paling panjang game yang penah aku main.. giles punya panjang...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                            Nampak - nampak je kapal terbang tu terus U turn. Kalau betul2 masa sama level dgn dia baru nak U turn tu yg buat tak dan nak kejar. Tips: U turn dulu.

                            Comment


                            • #15
                              Re: Cheat GTA: San Andreas PS2 Tak Berfungsi

                              yahoo abis dah.. huhuhuh syioknya.. akhirnya tenpenny mampois.. akekek spoiler...

                              Comment

                              Working...
                              X