Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

game yang paling best setakat ni

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • game yang paling best setakat ni

    assalamualaikum..korang leh suggest tak..beberapa game yang best..leh aku pergi beli..ni antara game yang aku suka main..

    1.Counterstrike 1.4
    2.Final Fantasy 10
    3........ntah..dah abis..

    korang laks...

  • #2
    1. Metal Gear Solid
    2. Jedi Starfighter (tapi sayang tak dapat main sbb ada prob kat
    grafik kad)
    3. FIFA World Cup 2k2

    uiks... izwan002.....aku ada geng la ...

    Comment


    • #3
      ni aku nyer personal pick....

      metal gear solid 2 - son of liberty
      guilty gear x
      final fantasy 10
      vagrant story

      Comment


      • #4
        ^_^ ni subzero punya pick ^_^

        1. FF X
        2. Devil May Cry
        3. Gran Turismo 3
        4. WWF Smackdown 3
        5. Guilty Gear X
        6. Tekken 4
        7. Metal Gear Solid
        8. Onimusha Warlord
        10. Eternal Ring

        Comment


        • #5
          the sims.... hihi

          Comment


          • #6
            yang seterusnya...
            1. gran turismo 3 spec a
            2. silent hill 2
            3. mdk2 armageddon

            Comment


            • #7
              aku lak suka
              1. Global Operation
              2. Counter-strikes 1.3 - 1.4
              3. Hidden and dangerous (game lama² dulu)
              4. tactical Ops
              5. bla bla
              6. entahla

              Comment


              • #8
                Aku baru test game ni semalam... ternyata best jugak...
                1. Tekken 4
                2. Virtual Fighter 4
                3. Spiderman The Movie
                4. Baldur's Gate : Dark Alliance

                Akhirnya.. aku dah modify jugak playstation 2 aku

                Comment


                • #9
                  1- F1 2001
                  2- GP500
                  3- Diablo
                  4- Diablo II
                  5- Revenant
                  6- Heroes III dan IV
                  7- tak inat dah maaa...

                  Comment


                  • #10
                    Banyak betul game yg best best kat luar sane.. sampai tak tahu mane satu nak pilih..... beli banyak banyak nanti... satu pun tak habis...

                    Comment


                    • #11
                      game pertama yang di beli lah......ONI

                      :silat: game ONI.....
                      sebab tu nama teman konoko

                      Comment


                      • #12
                        aku sempoi jer..
                        • the sims series
                        • mechwarrior
                        • simcity

                        Comment


                        • #13
                          Game sempoi jer..

                          1. Worms Armageddon (hek hek.. takde orang suka main ke game nih? cute jer... diorg tuh..)
                          2. Sim City (untung tak banyak aa.. tak reti main.. takde kredibiliti)
                          3. Holiday Island
                          4. Daytona
                          5. The House of The Dead
                          6. Spider!!!!!!!!!!!!!

                          Comment


                          • #14
                            adreen, awak pun main game???

                            Comment


                            • #15
                              ada lagi ni...
                              1. Mortal Kombat 5 : Deadly Alliance
                              2. Dragon Ball : Legendary Super Heroes --> (PS2--> tak keluar lagi)

                              Comment

                              Working...
                              X