Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Design kad Ramadan/ Raya

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Design kad Ramadan/ Raya

    Aku ada design beberapa kad Ramadan utk. bagi kat kawan. pakai photoshop, simple aje. pakai filter 2-3 jenis aje.

    Hmmm... kalo korang ada design kad, post ler kat cni, okay?











  • #2
    Re: Design kad Ramadan/ Raya

    cun! aku sker yg seken tuh..

    bro.. aku alih ke bilik reka grafik/multimedia occay~

    .

    Comment


    • #3
      Re: Design kad Ramadan/ Raya

      aku ada gak buat utk family2 aku lah, mak pak aku ngan adik2 aku.. tapi dah ilang sofcopynya.. tapi basically aku just letak gambar satu family, and letak la ucapan apa2 patut. in a way, mempromokan anak2 aku la, so tak jumpe pun boleh tengok la muke, tambah2 sedara2/member2 yg jauh2.

      anyway, kad ko ni mmg cun!

      Comment


      • #4
        Re: Design kad Ramadan/ Raya

        cantik la...sol_badguy..
        buat sendiri eh.

        hehe teringin la pulak, tp tak reti nk buat.
        mmg cantik, ikhlas dr sy.

        Comment


        • #5
          Re: Design kad Ramadan/ Raya

          nih nak hantar offset printing ke idak ?.. kalau tak.. tiru aje dari mana mana...

          Comment


          • #6
            Re: Design kad Ramadan/ Raya

            Comment


            • #7
              Re: Design kad Ramadan/ Raya

              keyzer... gambo ketupat tu ko buat sendiri...? pakai ilustrator?

              Comment


              • #8
                Re: Design kad Ramadan/ Raya

                oh yg ketupat tu fully design guna Photoshop.. yg daun tu je dari Illustrator
                Last edited by keyser soze; 01-10-07, 04:42 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: Design kad Ramadan/ Raya

                  lawa tue...
                  nnti haku bg hasil kerja haku plak...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Design kad Ramadan/ Raya

                    yup...saya pun suker yg second tuh.yg kad raye keyser tu mcm pro je.mana dpt tulisan jawi tu?nak try buat satu gakla..

                    Comment


                    • #11
                      Re: Design kad Ramadan/ Raya

                      Comment


                      • #12
                        Re: Design kad Ramadan/ Raya

                        wah...
                        castagnet...
                        gila urban design nko...
                        lawa2...
                        haku pun tabley buat ini macam...

                        Comment


                        • #13
                          Re: Design kad Ramadan/ Raya

                          yup.. mmg hebat hasil kerja ko castagnet...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Design kad Ramadan/ Raya

                            keyser soze and castagnet...
                            cantik

                            ada lg cantik rupanya,
                            kalu saya tu mmg fail dh bab2 mcm nie.

                            Comment


                            • #15
                              Re: Design kad Ramadan/ Raya

                              tq eesha..

                              ni lak design tahun 2004 punya..









                              --------------------------------------------------

                              ni baru buat tadi.. member aku request satu..

                              Last edited by keyser soze; 03-10-07, 04:51 PM.

                              Comment

                              Working...
                              X