Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

    ada x laman web yang xpayah nk register bagai.terus je boleh tgk.tolong ye kawan2..

  • #2
    Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

    http://www.youtube.com ?

    Comment


    • #3
      Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

      Salam,

      Bukak Justin TV.
      http://en.justin.tv/directory/entert...g=en&order=hot

      Comment


      • #4
        Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

        http://www.tubeplus.me/

        make sure download vlc dulu

        Comment


        • #5
          Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

          citer english ke melayu?

          Comment


          • #6
            Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

            Adik saya hari2 layan citer korea, streaming tak perlu download..

            Comment


            • #7
              Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

              Kalau nak download cerita korea kek mana ye?

              Streaming xmo la sekat-sekat =_=

              Comment


              • #8
                Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                astro on the go...tgk dari henpon je pon

                Comment


                • #9
                  Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                  Originally posted by gbum View Post
                  http://www.tubeplus.me/

                  make sure download vlc dulu
                  mungkin off topik sikit, pernah dulu nk donlod decodec spt vlc ni, kenapa selalu antivirus kata harmful apps?

                  hampir semua gitu..last2 dpt la donlod gak time ambik torrent.

                  pernah tengok movie online cth dr real player punya movie tapi limited lah tajuk2nya.. kalau

                  yg laman web ni, boleh request movie ka?
                  Last edited by Atmi_Raniya; 19-06-12, 01:43 PM.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                    Dua2 pun bole gen gurl

                    Comment


                    • #11
                      Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                      Originally posted by Atmi_Raniya View Post
                      mungkin off topik sikit, pernah dulu nk donlod decodec spt vlc ni, kenapa selalu antivirus kata harmful apps?

                      hampir semua gitu..last2 dpt la donlod gak time ambik torrent.

                      pernah tengok movie online cth dr real player punya movie tapi limited lah tajuk2nya.. kalau

                      yg laman web ni, boleh request movie ka?
                      er.. tatau le buley request ke idak...
                      actually jarang streaming... bukak website tuh utk tgk update cite apa yg dah kuo.. pehtu dunlod torrent... sebab dia cepat update series...

                      Comment


                      • #12
                        Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                        Dah try Netflix?

                        Comment


                        • #13
                          Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                          Nak tengok free movies cinema ?? tanpa register ,...laju mdan senang.. gurantee puas hati..
                          1 malaysia . all movies cinema indie,malay, chinese and ofcourse english..

                          pegi website nie....!!

                          www.kopimovie.com

                          Comment


                          • #14
                            Re: Macam mana nak tengok movie secara online?free streaming

                            tgk disini...

                            www.kopimovie.com

                            Comment

                            Working...
                            X