Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

    sajer nak inform, kamus university v1.1 dah release. so saper-saper yang nak translate bahasa engeris kepada bahasa melayu secara offline. boley lar download software ni. hihii.. feedback adalah di alu alukan.. terima kasih. :setancuk:

    Kamus University 1.1
    Last edited by mohd_kamil; 05-10-04, 11:11 AM.

  • #2
    Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

    wah kewl!! klik download dan install.
    setelah discan file ini selamat digunakan!

    Comment


    • #3
      Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

      aku pun...... tanya sikit....... aku dah cuba, inggeris tukar ke bahasa malaysia.......

      utk bahasa malaysia tukar inggeris tak ada ke??

      Comment


      • #4
        Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

        terima kasih sbb download program dan sbb scan program..

        utuk versi 1.1
        Bahasa malaysia tukar inggeris masih belum boleh lagik..
        tapi maybe dalam versi akan dtg akan ditambah fungsi tuh..

        kalau nak request any new feature or function leh gi kat forum website.

        salamz

        Comment


        • #5
          Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

          Salam untuk semua,

          JJ pun dah download dan dah guna. Memang best dan mudah digunakan berbanding version 1.0. Jika hendak lebih best cuba letak kat start up. Tapi kenalah guna windows XP.

          Mungkin tak lama lagi boleh buat alih bahasa plak. Emmm bestnya.

          Comment


          • #6
            Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

            yang paling bestnya ialah percuma

            Comment


            • #7
              Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

              oh kene pakai winxp ke?
              aiyoo

              Comment


              • #8
                Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

                pakai windows 95 pun tak per..

                Comment


                • #9
                  Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

                  maaf saya oran baru..saya aak tertarik dgn kamus ni..tp cm ne nk download?

                  Comment


                  • #10
                    Re: Download FREE Kamus University. (kamus elektronik, english malay)

                    win 7 64bit boleh pakai tak

                    Comment

                    Working...
                    X