Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Cadangan nama syarikat yg best.

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cadangan nama syarikat yg best.

    A'kum.

    Boleh cadangkan aku nama yg best. Nama ni nak buat nama company.Yg takde makna pun takper. Company ni, company IT.

    Harap dapat bantu.

    P/s: Esok2 kalau dah maju sikit, boleh upah korang yg power Linux ni, configure kan Linux server kat company ni. Best wo.

  • #2
    Nama best ????

    ko taruk nama aku la (ed_thix) dah tu lantik aku jadi CEO hehehehehe

    Comment


    • #3
      ITHUB - heheh...ok tak? aku main tibai je nih....hehhehee

      Comment


      • #4
        http://funnies.paco.to/companyName/

        Comment


        • #5
          Nama ko nevchift... letak nama:
          1. NevSoft
          2. NevTech
          3. PowerNev.
          4. NevCode
          5. NevErmind hehehe...

          ntah apa-apa ntah aku nih...

          Comment


          • #6
            Apa kata kalau nama nie,
            malcomser
            iaitu malaysia computer and services

            ^_^

            computer and services sebab 1 komputer kena banyak kali service

            salam

            Comment


            • #7
              kedai Komputer Nevchift & keluarga

              Comment


              • #8
                "INTDEVAMD" ==> intel + nama ko + AMD

                Comment


                • #9
                  Kiriman asal oleh klauth_2
                  kedai Komputer Nevchift & keluarga

                  hahahahah
                  lawo dan lawak juga nama tu

                  kalau it,apa kata ITinti
                  IT International TeleImmunity

                  hehaehaehae!!

                  Comment


                  • #10
                    kejap
                    apa kata..
                    MENANG SEBARIS
                    tak pun
                    ATAS BAWAH TANGKAP...
                    ok tak??

                    Comment


                    • #11
                      komputer kita semua sdn. bhd. hehehe ok apa..

                      Comment


                      • #12
                        u buy i sell sdn.bhd

                        ok lawak tak lawak tak??
                        heh heh..


                        *kalau tak lawak biaq aku gelak sorang sorang

                        Comment


                        • #13
                          Opposite Microsoft = Macrohard

                          Comment


                          • #14
                            atas angin sdn.bhd...

                            macam main judi ajer...

                            Comment

                            Working...
                            X