Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

perisian SPSS

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • perisian SPSS

    salam semua,

    saya amat memerlukan perisian SPSS, nak beli yang ori amatlah mahal utk student mcm saya, ada tak sesiapa yang boleh kongsi crack untuk version 17 atau 20? very in need sbb trial saya valid lagi 20 hari aje, tq in advance ye

  • #2
    Re: perisian SPSS

    kan ke ada je y xori punya dekat kebanyakan kedai..perlu pki y ori ke?
    btw, kalau sye pki y x ori jer...

    ---------- kemaskini 18-04-12 09:40 AM ----------

    er, salah..maksud saya y crack la...
    kalau u kat johor, i can lend mine..u kat mana?

    Comment

    Working...
    X