Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

    ada saper2 terrer repair HDD tak ?? klu buleh pm teman ... nak mintak tolong .. berjaya mengekalkan data dalam tuh gua bayo rm100 klu x leh rm 50 .... TOLONGGGGGGGGG



    :-Adakah ini ruangan yang betul??

  • #2
    Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

    toksoh nk ngengade sgt lahhh.....nmpk sgt nipunyerr.....bako je HDD ko tuh....muahhahaah...

    meh sini 3rd floor....miji pun bleh buat tuhhhhh....mehhhh laaa....kang kul 4 kite gi MPL seframe...kekeke....

    Comment


    • #3
      Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

      cit ... nak gak seprem .. aku dah x juara tahun nih berani la ko ajak ..


      betul ke leh repair ... ??

      Comment


      • #4
        Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

        kalo rosak hard disk (disc) dia tu anta lolyat pon dia charge mahal lagik la...

        Comment


        • #5
          Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

          jom kita repair kat quality hotel tingkat 23

          Comment


          • #6
            Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

            ye ke am? berapa mahal ??

            punk .. tuh paling best ... ada toilet lagi dalam dia ..

            Comment


            • #7
              ko bawak balik hdd tu... kalau ada bekas statik (plastik kilat beli masa beli hdd togel kolor silver tu) letak dlm tu dan letak dalam freezer barang sejam. pehtu try sambung kat pc tgk boleh read tak... selamatkan apa yg patut. aku tak jamin ni. tapi dah pernah buat 3 kali kat hdd desktop... yg notebook tak penah try

              Comment


              • #8
                Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                Originally posted by jaabil View Post
                ada saper2 terrer repair HDD tak ?? klu buleh pm teman ... nak mintak tolong .. berjaya mengekalkan data dalam tuh gua bayo rm100 klu x leh rm 50 .... TOLONGGGGGGGGG



                :-Adakah ini ruangan yang betul??
                aku buat bisnes repair hdd..external hdd..rm250 + dgn repair dgn data recovery,..no data nk charge.. no aku 0173385534 ,tq
                Last edited by visz; 28-03-11, 06:02 PM.

                Comment


                • #9
                  Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                  wow .. x der diskaun ke kawan2



                  edan ... ill try ..

                  Comment


                  • #10
                    Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                    camneh la bambil...
                    bagi aku mamat tuh punyer reger 250 hengget agak murah dah tuh...
                    since dia kate xde size limit la kan...

                    kalau reger yg ko sendiri tawarkan tuh...
                    50-100...
                    heh...
                    aku ucapkan gudlak lah bambil...
                    kalau rase betol2 penting...
                    ko akan bayar baper2 as long as ko dapat balek data data ko...

                    kalau ko maseh merasekan mcm mahal n nak murah...
                    aku saran...
                    abaikan...
                    Last edited by DarkEmperor; 28-03-11, 07:29 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                      aku bg arge dah ckup murah la jaabil.. kau nk tau arge sebenar kalau nk ikutkan dlm lingkungan 700 atau 800 itu kt malaysia la..kalau nk lg mahal bleh je ko anta kt singapore , arge juge bergantung pada jenis hard disk dan problem-problem tertentu

                      btw,kalau rase agak mahal,abaikan ,terpulangla pd anda
                      Last edited by visz; 31-03-11, 05:07 PM.

                      Comment


                      • #12
                        Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                        (Salam)

                        HDD external tu SATA ke USB?

                        HDD tu rosak sebab terjatuh atau terlanggar apa2 ke?

                        Repair HDD tu on site ke atau leh bawak balik rumah?
                        Last edited by mcramsey; 01-04-11, 08:50 AM.

                        Comment


                        • #13
                          Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                          dah settle ke blom?
                          tu external ke atau plug in kt pc?
                          aku tanya ni sb kalo boleh buat aku cuba...
                          kalo dh settle belanja aku mpl pon dh cukup...
                          keh keh keh.... ade jgak mber aku kt mpl nie...

                          Comment


                          • #14
                            Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                            sape la yg call aku aritu,owh ye lan..smpai skrg xde info pun..kata nk anta hdd,trus xanta,lolx

                            Comment


                            • #15
                              Re: External HARD DISK ROSAK SAPE LEH REPAIR

                              jeheyr - boleh tlg repair kn x? awk ampang area mne ye?
                              Last edited by anna_greeny; 27-12-11, 09:53 AM.

                              Comment

                              Working...
                              X