Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Bil celcom broadband..

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bil celcom broadband..

    aku nak tanye..

    boleh x bayal bil celcom broadband ni online banking.. ???

  • #2
    Re: Bil celcom broadband..

    kat belakang bil tu ada cerita kan boleh bayar guna aper...

    Comment


    • #3
      Re: Bil celcom broadband..

      aku tlg org bayarkn je
      bil x de kat aku..

      Comment


      • #4
        Re: Bil celcom broadband..

        bayar macam bill telefon biasa laa.. kat m2u bleh.. kat mana2 online banking pun bleh..

        Comment


        • #5
          Re: Bil celcom broadband..

          aku dh try kat m2u.. masuk kn no akaun celcom broadband tu dgn no. tel.. No tel tu no mane, no broadband tue ke..??

          Comment


          • #6
            Re: Bil celcom broadband..

            ok dah setel.. TQ

            Comment


            • #7
              Re: Bil celcom broadband..

              aku biasa bayar yg abg aku punyer kat celcom punyer web

              https://onlinepostpaid.celcom.com.my/

              aku masuk akaun aku dulu dan dalam tu ada bahagian payment kalau2 nak bayar utk
              orang lain punyer

              Comment


              • #8
                Re: Bil celcom broadband..

                kat sini pun ada cara nak check bil celcom broadband online
                tapi sama cam yang spider tunjukkan gak

                http://kimizo.blogspot.com/2009/02/c...om-online.html

                Comment


                • #9
                  Re: Bil celcom broadband..

                  aku selalu bayar online je celcom ni
                  samada guna fpx atau internet banking

                  Comment


                  • #10
                    Re: Bil celcom broadband..

                    nak check bil celcom mcm mne?

                    Comment


                    • #11
                      Re: Bil celcom broadband..

                      masuk https://onlinecustomerservice.celcom.com.my

                      Comment

                      Working...
                      X