Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

    senang saja, semua orang kini guna rangkaian sosial seperti FB ataupun MSN..
    satu lagi cadangan ialah cubal call kawan lama tu, kenal dengan kawan mereka

    Comment


    • #17
      Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

      lu jadi artis la bro
      sure ramai minah nak kenal dengan lu

      Comment


      • #18
        Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

        awaklanun ada dsini nk berkenalan tk???1 jam dri skrg......

        Comment


        • #19
          Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

          Originally posted by Kuro-Obi View Post
          aprilstucked umor berapa? baru lepas spm kah?
          ni baru masuk uni...20++ ler

          ---------- kemaskini 25-05-11 01:45 PM ----------

          haha betuk tu..masa i baca tadi..terkejut dgn jemputan ni..takut jugak jika nanti jadi stalker hehehe..

          ---------- kemaskini 25-05-11 01:46 PM ----------

          tengah cuba ni..i ni ada nickname panggil si malu..

          Comment


          • #20
            Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

            slmt berkenalan.....

            Comment


            • #21
              Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

              Saya rasa amat sepi belakangan ni.. ingin berkenal dengan kawan baru... ada sesiapa boleh berkongsi tips untuk berkawan ?
              dengan secara tidak langsung ko dah dapat beberapa kawan dengan ayat itu..so ade bermacam macam cara, jadi diri sendiri, jangan berpura2 macho untuk berkenalan..

              beriya lak aku nie..

              selamat berkenalan..

              Comment


              • #22
                Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                Originally posted by aprilstucked View Post
                ni baru masuk uni...20++ ler

                ---------- kemaskini 25-05-11 01:45 PM ----------

                haha betuk tu..masa i baca tadi..terkejut dgn jemputan ni..takut jugak jika nanti jadi stalker hehehe..

                ---------- kemaskini 25-05-11 01:46 PM ----------

                tengah cuba ni..i ni ada nickname panggil si malu..
                gaya bahasa macam siswi. takpe, girl malu2 biasa la, saham tinggi. baru masuk U, biasa2kan diri, lama2 ok la, kena pulak dah tinggal dgn kawan2 satu dorm.

                jgn jadi kera sumbang pulak ye

                Comment


                • #23
                  Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                  Rajin-rajin le pi masjid berjamaah...sure dapat kawan...

                  Comment


                  • #24
                    Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                    malu takpe

                    jgn sombong.

                    tp kdg2 org slalu associatekan malu dgn sombong..





                    eh eh tetibe gua terase pahal.

                    .

                    Comment


                    • #25
                      Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                      Sekrang saya dah cuba msn.. Saya juga ada call mereka... tapi call banyak sangat nanti phone bil saya semakin mahal lah... takut tak boleh bayar bil... sedihnya..

                      Comment


                      • #26
                        Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                        selalulah komen kat fb orang yang kita tak kenal.

                        selang tak bape lama, cuba chat dengan mereka.

                        mungkin ini cara yang agak possible.

                        ini biasanya cara nak ngurat eh.

                        Comment


                        • #27
                          Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                          kalo nak cari kawaan.... mesti bayar wang....lol. benda benda kat dunia ni semuanya tak percuma...

                          Comment


                          • #28
                            Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                            Originally posted by aprilstucked View Post
                            Sekrang saya dah cuba msn.. Saya juga ada call mereka... tapi call banyak sangat nanti phone bil saya semakin mahal lah... takut tak boleh bayar bil... sedihnya..
                            ala dik, jgn la dok sungguh2 nak berkawan di alam syber tapi yg dok sebelah mata dan selalu jumpa tu kita buat tak layan saja. Ni bila dah duduk dlm kampus,

                            ramai apa yg sudi berkawan, tak tau la kalau kita ni terlalu memilih kawan, maka susah la..tak payah call2 org selalu (sms lagi bagus),

                            kamu tu baru je mula study, banyak nak guna duit. slmt jalani hidup di kampus ye

                            Comment


                            • #29
                              Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                              Originally posted by aprilstucked View Post
                              Sekrang saya dah cuba msn.. Saya juga ada call mereka... tapi call banyak sangat nanti phone bil saya semakin mahal lah... takut tak boleh bayar bil... sedihnya..
                              saya pun sedih.. sepatutnya kita boleh dapat panggilan percuma terhadap kawan2.. mujur msn percuma. kalau tak..




                              .

                              Comment


                              • #30
                                Re: Macam mana untuk berkenal dengan kawan baru ?

                                baik guna facebook dan myspace.. lagi berkesan dalam nak cari kawan dan ianya percuma!
                                tak payah bayar minimun rm98 sebulan pun..
                                siap boleh masuk BDN.. email... main game online dan macam2 lagi

                                Comment

                                Working...
                                X