Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

berminat untuk sambung belajar?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • berminat untuk sambung belajar?

    PROGRAM EXECUTIVE DIPLOMA IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ANJURAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

    Sukacita di maklumkan bahawa Universiti Teknologi Malaysia (UTM) sedang menganjurkan Program Executive Diploma khusus bagi warga kerja yang sedang bekerja. Pada lazimnya calon SPM / STPM yang tidak mempunyai syarat akademik yang ditetapkan oleh pihak universiti, tidak berpeluang untuk melanjutkan pelajaran di Institusi Pengajian Tinggi. Walau bagaimanapun melalui program ini, pelajar yang kurang menyerlah dalam SPM / STPM masih diberi peluang untuk mengikuti kursus diperingkat Diploma dan kemudiannya berpeluang ke peringkat Sarjana.

    Kelayakan bagi mengikuti program Executive Diploma ini lebih dinilai melalui pengalaman kerja dan bukannya kelayakan akademik semata-mata. Program Executive Diploma ini mendapat sambutan menggalakkan dikalangan warga kerja adalah disebabkan oleh ciri-ciri unik yang ditawarkan oleh program ini. Antaranya adalah :

    Penganuerahan : Diploma dianugerahkan sepenuhnya oleh UTM
    Jangkamasa ; Hanya 12 bulan
    Tatacara Program : Kelas hanya akan diadakan 2 hari sahaja dalam
    Sebulan (24 hari setahun)
    Jumlah Module : 12 Modules (1 bulan / 1 module)
    Cara Penilaian : Pelajar dinilai melalui kertas kerja dan projek
    (TIADA PEPERIKSAAN ~ NO EXAM)


    Kemudahan : Semua nota akan dibekalkan kepada pelajar. Pelajar
    juga akan di sajikan dengan minuman pagi, makan
    tengahari dan juga minum petang secara percuma
    semasa kuliah dijalankan
    Kos Pengajian M10,800.00
    Pembiayaan : Melalui pengeluaran KWSP akaun 2, HRDF, pinjaman
    bank bagi mereka yang layak dan bayaran ansuran
    tanpa faedah
    Syarat Kelayakan : Min SPM / STPM dengan 3 tahun pengalaman kerja.
    Berumur 23 tahun keatas.

    Pengambilan pelajar baru untuk bulan May / Jun 2009 sedang dijalankan. Bagi mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program ini, sila hubungi saya di talian 012-2021745
    Last edited by misscordelia; 23-04-09, 11:15 AM. Reason: URL deleted. Prmo di sini sahaja yer? Link web luar tidak dibenarkan di sini. Promo di sini shj.

  • #2
    Re: berminat untuk sambung belajar?

    salam..
    course ape yg ada lg....engineering ada x?

    Comment


    • #3
      Re: berminat untuk sambung belajar?

      ala.. link kena delete pulak....

      Comment


      • #4
        Re: berminat untuk sambung belajar?

        setakat ni ada diploma in human resource management je... sorry bro.

        chef... link tak boleh promoto sini.. call je saya.. nanti saya call balik untuk sapa2 yang berminat... no problem punya

        Comment


        • #5
          Re: berminat untuk sambung belajar?

          orait..thanks a lot

          Comment


          • #6
            Re: berminat untuk sambung belajar?

            tempat latihan ne satu Malaysia ke? ke tempat2 tertentu je..

            Comment


            • #7
              Re: berminat untuk sambung belajar?

              ijazah muda xde ke?

              Comment


              • #8
                Re: berminat untuk sambung belajar?

                tempat latihan ni kat KL saje

                Comment


                • #9
                  Re: berminat untuk sambung belajar?

                  Ijazah takde ke? PJJ takde ke?

                  Comment


                  • #10
                    Re: berminat untuk sambung belajar?

                    [QUOTE=xfaizulx;2365382]PROGRAM EXECUTIVE DIPLOMA IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ANJURAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

                    untuk tahun 2011 ada?boleh bagi email.

                    ---------- Post added at 05:02 AM ---------- Previous post was at 04:57 AM ----------

                    Originally posted by xfaizulx View Post
                    PROGRAM EXECUTIVE DIPLOMA IN HUMAN RESOURCE MANAGEMENT ANJURAN UNIVERSITI TEKNOLOGI MALAYSIA

                    Sukacita di maklumkan bahawa Universiti Teknologi Malaysia (UTM) sedang menganjurkan Program Executive Diploma khusus bagi warga kerja yang sedang bekerja. Pada lazimnya calon SPM / STPM yang tidak mempunyai syarat akademik yang ditetapkan oleh pihak universiti, tidak berpeluang untuk melanjutkan pelajaran di Institusi Pengajian Tinggi. Walau bagaimanapun melalui program ini, pelajar yang kurang menyerlah dalam SPM / STPM masih diberi peluang untuk mengikuti kursus diperingkat Diploma dan kemudiannya berpeluang ke peringkat Sarjana.

                    Kelayakan bagi mengikuti program Executive Diploma ini lebih dinilai melalui pengalaman kerja dan bukannya kelayakan akademik semata-mata. Program Executive Diploma ini mendapat sambutan menggalakkan dikalangan warga kerja adalah disebabkan oleh ciri-ciri unik yang ditawarkan oleh program ini. Antaranya adalah :

                    Penganuerahan : Diploma dianugerahkan sepenuhnya oleh UTM
                    Jangkamasa ; Hanya 12 bulan
                    Tatacara Program : Kelas hanya akan diadakan 2 hari sahaja dalam
                    Sebulan (24 hari setahun)
                    Jumlah Module : 12 Modules (1 bulan / 1 module)
                    Cara Penilaian : Pelajar dinilai melalui kertas kerja dan projek
                    (TIADA PEPERIKSAAN ~ NO EXAM)


                    Kemudahan : Semua nota akan dibekalkan kepada pelajar. Pelajar
                    juga akan di sajikan dengan minuman pagi, makan
                    tengahari dan juga minum petang secara percuma
                    semasa kuliah dijalankan
                    Kos Pengajian M10,800.00
                    Pembiayaan : Melalui pengeluaran KWSP akaun 2, HRDF, pinjaman
                    bank bagi mereka yang layak dan bayaran ansuran
                    tanpa faedah
                    Syarat Kelayakan : Min SPM / STPM dengan 3 tahun pengalaman kerja.
                    Berumur 23 tahun keatas.

                    Pengambilan pelajar baru untuk bulan May / Jun 2009 sedang dijalankan. Bagi mereka yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program ini, sila hubungi saya di talian 012-2021745
                    untuk tahun 2011 ada tak course ni.kalau ada plse bg detail dan email saya bukitnanig10@yahoo.com

                    Comment


                    • #11
                      Re: berminat untuk sambung belajar?

                      untuk tahun 2011 ada tak course ini,kalau ada plse send a detail dan email saya bukitnaning10@yahoo.com

                      Comment


                      • #12
                        Re: berminat untuk sambung belajar?

                        sya nk further stdy degree in mechanical eng. but nk wt pjj jer kt uitm...plzz give me more info bout that.....asyik nmpk soklan jer????jwpn nye mn???email at izu_then@yahoo.com
                        Last edited by dinzek; 27-11-10, 01:40 AM.

                        Comment


                        • #13
                          Re: berminat untuk sambung belajar?

                          hye sume... illa ad info nk share... uum pn ad bwt program yg sme mcm utm jgk..illa da tye syrat msuk nye... lbh krang jgk la cme die ad lg byk corse trmasuk degree n master... illa pn nk msk so klw nk join blh msk sme2 heee... ni emel illa.. ila.acha84@yahoo.com

                          Comment

                          Working...
                          X