Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

    aku paling x sukaaa subjek Fizik....x tau naperr aku payah btoi nk paham konsep2 yg ader...main pakat hafal rumus n teori gitu jerr...bilerr dlm examz..soklan diaa tbalikkan rajah yg aderr...mula aaar aku tkial2 nk aplikasikn hukum2 yg ader...huhuhuu...nsb baikk lulus gak dlm SPM tu...

    jom geng...kiter list down subjek aper yg korang x sukaa time blajo dlu..x kiraa aar time kt skolah or kolej or IPT...

  • #2
    Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

    sama la kita cik tulip..aku pon menyampah bebenor ngan fizik..tak tau napa...time spm dulu buku rujukan fizik aku cantik gile sbb tak penah selak..
    aku igt lagi time spm 2000. soalan inteferens..tak paham aku..tapi lega gile bile result kuar aku dapat 5C.kredit la jugaks!!hahaha

    pastu kat uni aku amek chemistry..then, anything yang related ngan fizik cam kimia fizik aku nyambah betul (padahal tak susah mana pon..)..ni sume sbb de perkataan fizik!!

    Comment


    • #3
      Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

      Originally posted by alidakamal View Post
      sama la kita cik tulip..aku pon menyampah bebenor ngan fizik..tak tau napa...time spm dulu buku rujukan fizik aku cantik gile sbb tak penah selak..
      aku igt lagi time spm 2000. soalan inteferens..tak paham aku..tapi lega gile bile result kuar aku dapat 5C.kredit la jugaks!!hahaha
      cik tulip laaa pulok...

      Comment


      • #4
        Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

        hahaha....salah cik la plak...
        cik puding la!!!hehehehe
        malu i!!! auw~~

        Comment


        • #5
          Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

          salah satu akaun...sebab cikgu dia membosankan. kitorang satu klas slalu tido time dier pastu tak buat keje

          tapi akhirnya aku di dalam bidang nie huhuhu

          Comment


          • #6
            Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

            aku nyampah dgn sejarah...tak tau bakpe...

            mmg nyampah amat..

            Comment


            • #7
              Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

              aku tak suka jurisprudence time U....klas pun suka ati aku je p...ada la kot dlm 10 kali klas aku p (termasuk test), nasib la itu lecturer tak tau taktik aku...

              tp ada gak la dia tangkap aku tak p tutorial dia, tp aku slamber je....siap buat lawak dgn dia...nasib aku lulus periksa.....

              Comment


              • #8
                Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                Originally posted by teruteru_bozu View Post
                aku nyampah dgn sejarah...tak tau bakpe...

                mmg nyampah amat..

                aku lak paling gemar subjek ni!! hehehe

                Comment


                • #9
                  Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                  Originally posted by alidakamal View Post
                  aku lak paling gemar subjek ni!! hehehe
                  ntah camno aku leh lulus cemerlang plakk subjek nieee...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                    Matematik Tambahan

                    jangan tanya kenapa.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                      sejarah nough said

                      Comment


                      • #12
                        Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                        Sejarah...paling lemah bab mengingat tahun kejadian dan tokoh2 yg terlibat dan juga Perjanjian itu, Perjanjian ini.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                          biostatistik

                          aku 4 kali fail masa student dulu sampai melayakkan aku dapat GK 2 kali!!
                          cuma sebab PNGK aku atas 3.5, GK aku digugurkan...
                          kena gelak kat ofis fakulti dua kali kerana kes aku nih...

                          alhamdulillah, kali kelima dapat C

                          satu lagi add math
                          sepanjang 2 tahun kat sekolah, sekali je aku lulus itu waktu SPM... rekod paling teruk adalah 9% je markah

                          Comment


                          • #14
                            Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                            Geografi - haku tatau la apsal haku bodo sangat subjek nie
                            even haku belajar pun kalo test gagal jgk
                            haa' mcm baik tak payah blajar mcm tu kan
                            seb baik masa SPM tu lulus
                            cukup makan pun takpe, janji lepas

                            .

                            Comment


                            • #15
                              Re: Subjek Yg Kowang Nyampah Time2 Blajo Dulu

                              my hate list (1 paling tinggi):
                              1. add math
                              2. modern math
                              3. sejarah
                              sejak belaja add math aku xpenah lulus, paling tinggi 7/100
                              spm tu tahcane bole lulus tp alhamdulillah la

                              Comment

                              Working...
                              X