Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Koleksi Gambar Bunga

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Koleksi Gambar Bunga

    yg tempe tgk kat sini byk org kongsi gambar view.. takde ke yg nak kongsi gambar objek lain.. mcm bunga ke..

    Ini ada sikit yg tempe snap.. feel free to comment.. just guna nikon L4 yg murah tu je..









    not very good one.. snap sekadar suka2..

  • #2
    Re: Koleksi Gambar Bunga

    Comment


    • #3
      Re: Koleksi Gambar Bunga

      Comment


      • #4
        Re: Koleksi Gambar Bunga

        aku gila makro
        tp PnS je, xde SLR
        taken from my flickr set

        Comment


        • #5
          Re: Koleksi Gambar Bunga

          wah.. cantik2 gambar meor..

          gambar ireena dan mitsui pun lawa

          Comment


          • #6
            Re: Koleksi Gambar Bunga

            Comment


            • #7
              Re: Koleksi Gambar Bunga

              Originally posted by ayap View Post
              cantik nyerrr

              Comment


              • #8
                Re: Koleksi Gambar Bunga

                thanks.same mcm gambar tempe no3 tu.ape ke name pokok bunge nye...daun dah macam daun kucai..

                Comment


                • #9
                  Re: Koleksi Gambar Bunga

                  bunga lili kot kalau tak salah.. hehe..
                  cantik gambar ayap

                  Comment


                  • #10
                    Koleksi Gambar Bunga

                    Koleksi gambo lama.




                    Comment


                    • #11
                      Re: Koleksi Gambar Bunga

                      wah.. cantik2 gamabr mantoba..

                      Comment


                      • #12
                        Re: Koleksi Gambar Bunga

                        aku ingatkan bunga citra lestari tadi..
                        hampagas

                        Comment


                        • #13
                          Re: Koleksi Gambar Bunga

                          tumpang tepek gamba gak la...







                          Comment


                          • #14
                            Re: Koleksi Gambar Bunga

                            sori ggu thread ni...
                            saya baru jer beli d80 (sbnrnya nak beli d90 tp x cukup bajet)..
                            bole bgtau x kt mane kite leh belajar cara menggunakan d80 ni ngan lebih efektif?
                            kot2 korang tau de laman web yang leh saya lawat?

                            Comment


                            • #15
                              Re: Koleksi Gambar Bunga

                              tumpang sekaki, snap guna compact camera zaman purba jer



                              Comment

                              Working...
                              X