Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

    dipetik dari web Laman 2008
    LAMAN2008 is organised by the National Landscape Department and the Ministry of Housing & Local Government, Malaysia. This Festival will be proudly hosted by the Kuala Lumpur City Hall (DBKL) at the Perdana Lake Gardens and has been endorsed by the International Federation of Parks & Recreation Administration (IFPRA).
    LAMAN2008 showcases every aspect of the Malaysian and international landscape and horticulture industry; from commercial agricultural products to garden exhibitions and landscape products. Exhibitors from Malaysia and foreign countries will create over 150 exceptional displays and presentations in a park-setting environment.
    LAMAN2008 will also be the meeting point for local and international industry players for the development of new businesses.



    boleh p amik gambo.. tp x semeriah yg tahun 2006 dulu...

  • #2
    Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

    aku baru p hari sabtu haritu ngn famili.....takda apa sgt lah, bini aku cakap previous punya lagik besh.....nanti aku tepet gambar2 yg dah disnap...

    Comment


    • #3
      Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

      aku cuma pergi sekali je tahun 2006. masa tu baru je lepas beli makro lens, habis lebah kat pameran tu aku kejar. kalau nak ambik gambar dgn background pokok cun, best la. tapi sure ramai orang.

      Comment


      • #4
        Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

        aku pegi hari ahad, masa tu bunga2 hiasan yg dia boh dlm takungan air sumer dah layu, kaler coklat... maintenance x bagus la... nak amik gambo pun kureng (dah la skill kureng)...

        Comment


        • #5
          Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

          aku pegi hari sabtu petang
          hmm jap je ktorang g
          aku expect lg byk booth n pameran

          gamba ade tp soganla pacik nk letak kek sini
          PnS yo..

          Comment


          • #6
            Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

            aku pun pergi 2006 punya. Tak sedar pun ada 2008 nih..Sampai bila? Kenapa tak meriah, kurang landskap ke?

            Nak tengok gambar yang korang ambil

            Comment


            • #7
              Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

              Oh yg dulu tahun 2006 yea?
              Aku ingt thn lps!
              Kwn aku ckp yg tahun 2006 tak menarik,
              yg tahun ni bila baca komen korang,
              lg la xmenarik kut!

              @ mlm2 baru nampak menarik? Ntahla!

              Comment


              • #8
                Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

                Nak masuk laman tu kena bayar ke atau percuma ?

                Comment


                • #9
                  Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

                  Originally posted by damak View Post
                  Nak masuk laman tu kena bayar ke atau percuma ?
                  RM3 adult
                  aik igtkn da pegi? hehe
                  tp be warned, parking kalo pegi wiken, parking full
                  aku pusing 3 kali xjumpe parking

                  las2 paking kat taman burung
                  sebaik ada free transport - merase naik tram

                  Comment


                  • #10
                    Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

                    Official website utk festival landskap

                    http://laman.my/

                    Comment


                    • #11
                      Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

                      Originally posted by meor View Post
                      RM3 adult
                      aik igtkn da pegi? hehe
                      tp be warned, parking kalo pegi wiken, parking full
                      aku pusing 3 kali xjumpe parking

                      las2 paking kat taman burung
                      sebaik ada free transport - merase naik tram
                      sama le ngn aku, siap berdiri tepi trem tu cam konduktor, hahah.....

                      Comment


                      • #13
                        Re: LAMAN 2008 - Festival Lanskap & Taman Antarabangsa Malaysia

                        ada gambo kat fp aku http://epetopia.fotopages.com ngan si Wufi goldberg http://photomaya.fotopages.com

                        Comment

                        Working...
                        X