Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Lens Macro..

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lens Macro..

    Boleh beritahu mana satu lens Macro yang bagus untuk dibeli.....aku tengok sigma F2.8 menarik gaks...Berapa MM ..?? itu aku tak tahu...siapa yang tahu boleh explain tak..

  • #2
    Re: Lens Macro..

    Semalam aku baru je beli macro lens 35mm f3.5. tgh blajo pakai


    Comment


    • #3
      Re: Lens Macro..

      shoot dgn camera apa..? lens cap apo...

      Comment


      • #4
        Re: Lens Macro..

        Oly E-500. lens zuiko. ingat nak tunggu sigma 105mm, pikir2 balik malas la lagipun sigma ni generally hampeh. aku ni pun sebenarnya gelojoh sikit...

        Comment


        • #5
          Re: Lens Macro..

          erks... teringat lak aku
          dgn t-shirt panglima lalat ...

          btw
          lebah tu ko bagi makan apa
          smpai lama dia lepak kt bunga tu

          Comment


          • #6
            Re: Lens Macro..

            dlm mag DCM bil brape tah.. diorg rekomen Tamron SP 90mm f2.8..
            aku personally nak Nikkor 105mm f2.8 VR..

            Comment


            • #7
              Re: Lens Macro..

              huu.. memang stim laa itu lens epet... sama ngan harga dier..... think 105 mm better then 35mm... almaklumlah kalau 35mm tu kena laa menirap atas rumput bila nak snap gambar semut..

              Comment


              • #8
                Re: Lens Macro..

                harge yg tak tahan tu Inche Dream.. tp kalo nak yg versi non VR punye ..seriban lebey bole dah kot? cer tgk kat FTZ

                Comment

                Working...
                X