Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

BBQ di PORT DICKSON

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • BBQ di PORT DICKSON

    kami sedang mencari tapak BBQ di kawasan Port Dickson..
    ADa tak pernah korang buat apa2 BBQ kat sini?
    kalau ada, boleh share tempat tak nak wat kat mane kawasan die?
    siapa2 ada contact no tuan tapak, boleh bagi skali...


    aku tgh cari kawasan BBQ yang mempunyai ciri2 seperti di bawah..

    1. Kawasan BBQ tepi pantai..kire dekat jer dgn pantai, boleh rasa angin pantai dan dengar bunyi ombak...

    2. Kawasan tu boleh buat unggun api dan boleh bising2 sket smpai tengah malam...boleh wat apa2 aktiviti..

    3. Kawasan tu tak dikacau orang, maksudnyer memang tapak BBQ dan tempat untuk BBQ smpai tgh malam laa... ada kawasan khas laa..muat dalam 20 orang....

    4. kalau boleh orang provider tapak tu ada skali lodge atau chalet....atau boleh sewa khemah...

    5. kalau boleh, ada set tempat BBQ skali...

    siapa2 boleh bantu..kongsi2 pengalaman anda...heheh..banyak2 terima kasih !!! cgrock
Working...
X