Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

    ada sp2 x yg tau psl hotel bajet area KK yg dekat dgn pusat bndar dia..??bln 11 ni aku g sna tp skang ni still tgh tercari2 hotel bajet kat area kk yg dekat dgn town.hrga 1 mlm campur tax suma bwh rm100.
    lg best klau hotel/apartment/blk tu dekat dgn centre point sabah.
    ada x.....??

  • #2
    Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

    hotel holiday. dekat je ngan pasar philipine. kalo nk jalan dari hotel ni ke center point, aku rase lam 15 minit camtu la. harga bilik yg ada double bed lam rm 88 ke rm 77 aku tak igt.

    byk lagi hotel lain yg murah kat bandar kk. berlambak!! backpackers tak yah cite la...

    Comment


    • #3
      Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

      klau kat promenade apartment tu ok ke??
      bro,backpacker tu apa...??
      aku x tau mkna nye...

      Comment


      • #4
        Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

        Hotel KINABALU sana ok 1 malam sngle bedroom rm 85 kot..

        double RM 120

        Comment


        • #5
          Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

          Originally posted by cipher View Post
          klau kat promenade apartment tu ok ke??
          bro,backpacker tu apa...??
          aku x tau mkna nye...
          pngembara la.
          kalau tetibe je nak tmpat baring
          tu la tmpanyee

          Comment


          • #6
            Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

            Originally posted by justapiq View Post
            pngembara la.
            kalau tetibe je nak tmpat baring
            tu la tmpanyee
            owh...hehehe!!
            tq 4 ur info..

            Comment


            • #7
              Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

              Capital Hotel dalam KK town depan Wisma Merdeka pun ok...

              Banyak budget hotel kat situ....

              Comment


              • #8
                Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                x pun ko tgk kat sini www.malaysiahoteltour.com cb la cari kat sini dr yg berstar sampai x de star suma ada

                Comment


                • #9
                  Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                  depan stesen bas tawau-sandakan-kota kinabalu ada satu hotel murah giler babas..
                  satu malam rm 15 .. gila kau.. mana mau cari ..
                  betul2 depan stesen bas tu.. nama aku lupa... tapi kalo ko jalan2 bawah bangunan tu kang ada tulis.. kau carik ..

                  aku pernah woo tido situ.. tuk bujang2 ok apa.. tp paham2 la.. tandas kena berkongsi.. keh keh keh..

                  Comment


                  • #10
                    Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                    Originally posted by cipher View Post
                    hrga 1 mlm campur tax suma bwh rm100.
                    lg best klau hotel/apartment/blk tu dekat dgn centre point sabah.
                    ada x.....??
                    bnyk motel kat KK bwh 100.
                    walk-in pun biasanya ada.
                    ala2 rumah tumpangan, tp ok la kalau nk murah.

                    aku gi kk dulu ddk kat hyatt.
                    rasanya la.. ada kan hyatt kt kk??
                    dkt ngan pasar yg bnyk jual2 souvenier tuh.
                    dlm 150 kot semalam.
                    Last edited by judd; 23-10-08, 08:09 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                      hmmm..bagus gak info nie...bangpit pun nak ke KK rsnya Nov nie..

                      Comment


                      • #12
                        Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                        promenade mahal woo cipher.. itu hotel mmng best.. menghadap laut.. dkt dgn center point. tp cekik darah woo..
                        kat area sinsuran dan pasar pelipin pon murah2 gak.. lagi dekat centerpoint.. bwh rm50 lagik.. situ pon byk amoi woo.. murah dan cantek2 lagik... tp lu jgn risau.. tara bahaya .. lu tara kaco org tara hal..

                        Comment


                        • #13
                          Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                          yg mahal tu ngadap laut tu Hotel Promenade...kalu promenade apartment tu rege utk bilik ada katil king....tp siap ada mini bar...dapor.....leh masak laa......yg tu dalam RM150 gitu laa....kalu share 3 orang orait la..leh la bagi2 sorang 50 hinggit.

                          Kat KK mmg byk hotel2 murah.....area2 yg dekat ngan centrepoint, kampung air, gaya street, mmg byk......dari yg ada star hingga ker yg tader star......pilih je mana yg nak...
                          cumer.....kalu datang time peak season...cam cuti skolah gitu...kena la booking awal2....sbb hotel2 yg byk2 tu pon leh penuh....

                          Comment


                          • #14
                            Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                            taknak sewa apartment ke dkt kota kinabalu, masa aku cuti pergi sabah aku ngan family tinggal kat promenade, lepastu ada traveller tu cakap rm80 mcm tu sewa dia, per rasa nyesal, tak nanti lepas ni pergi sabah ingat nak sewa aparment, lagipun bile ko duduk apartment tak rugi, sebab kat kk ada pasar pagi, semua seafood fresh dah la murah gile kalau nak bandingkan dengan semenanjung, sekurang2nya boleh masak ...
                            Last edited by wo0p; 24-10-08, 10:08 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Re: Hotel Bajet kat area Kota Kinabalu

                              area kg air dan kawasan sekitarnya..

                              suoh jer taxi dirver tu hantarkan..

                              Comment

                              Working...
                              X