Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

kat ner nak cari baju sejuk kat kl

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kat ner nak cari baju sejuk kat kl

    akum
    hubby aku nak kene g scotland x lama lagi
    so kat sini aku nak minta jasa baik korag yg tahu
    kat ner nak cari baju sejuk yg harga berpatutan kat kl ni
    kalu korang boleh cakap tempat n siap ngan range harganya lagi bagus
    pastu ader tip tak nak kena pakai apa selain winter kot tu
    almaklumla ni 1st time dia kene attc kat saner
    ok tq

  • #2
    Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

    cube carik kat Winter Time. usually kat shopping complexes ade.

    Comment


    • #3
      Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

      ha aku ada terbaca dalam the sun arini..satu iklan kecik kat atas tuh, "winter wear promotion" kat jln tuanku abdul rahman n damansara utama..kedai Sharafali's

      harga, x sure la..x de tips, sbb x penah pergi mana2 time winter

      Comment


      • #4
        Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

        sunway pyramid ada kedai tu...kalau jalan TAR pun ada P lal store kot nama dia
        berjaya times square pun macam ada je kedai tu..alaaa kalau ko pergi parkson
        grand pun ada section jual baju2 winter ni

        Comment


        • #5
          Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

          em...kat Carrefour wangsa maju ari tu ader ternmpk.

          Comment


          • #6
            Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

            banyak shopping complex ada winter time.satu yg aku mark tgk kat berjaya times square.

            price range vary.lebih 1k pn ada.tgk type jugak.tp winter time tuh agak expensive la...aku tgk dlm rm400...lower ada kot.aku x usha lebih.

            tp kat jj pn ada kalo nak cheaper..rm200 ada gak.

            tp pasal quality maybe differ la.

            adik aku advice...bli sekadar utk pakai ke sana je.the rest bli kat sana...sebab cheaer and better quality.

            Comment


            • #7
              Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

              kat Yishion pun ade.

              Comment


              • #8
                Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                rasanyer kalau pegi sana time autumn or winter elok la beli selai dua dulu kat mesia...

                tp kalau pegi time summer ker....spring ker....lagi elok beli kat sana jer....kat sana lagi banyak pilihan.....lagi murah2...quality pon bagus2.....

                Comment


                • #9
                  Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                  nak yg glamor dan chic.. beli kat pavilion.. ..

                  tapi kad nya.. kene sedia laa ya!

                  takpe kan? kalau kompeni hantar bleh claim kan?

                  aku tak ingat dah berapa.., tapi kalo kompeni aku kt sini, bleh claim sampai berapa ribu ntah.. , so time to shop!

                  Comment


                  • #10
                    Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                    beli kat kedai bundle pun banyak.. hehe... ari tu hubby nak pi outstation sat, pi cari baju sejuk kat kedai bundle je... lagi murah banyak... tapi kena pandai pilih la... kalau rasa geli, balik tu basuh la...

                    Comment


                    • #11
                      Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                      kalau co. hantar, mesti le boleh claim kan, kalau nak beli yg up to date, pinjam dulu dgn kengkawan kat sini, sampai sana beli le... rasenye lagi byk choice.... pahtu claimle... saya dulu dapat elaun baju sejuk ni arnd 1k kalau kena pi time winter (setiap tiga thn)... so boleh le sebat yg canggih sikit,... leather jacket ke...

                      Comment


                      • #12
                        Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                        Originally posted by Hairanaz View Post
                        rasanyer kalau pegi sana time autumn or winter elok la beli selai dua dulu kat mesia...

                        tp kalau pegi time summer ker....spring ker....lagi elok beli kat sana jer....kat sana lagi banyak pilihan.....lagi murah2...quality pon bagus2.....
                        yerp betul tuh
                        beli kt sini 2-3 helai
                        sampai sane baru beli banyak sket
                        kalau nk budget cari kt bundle diaorg


                        smalam baru jer tgk baju kt winter time kt jusco wangsa maju
                        harga boleh laa..murah jugakk
                        range dr 200 and abo


                        tolong delete...double post..sorry yer
                        Last edited by iemma; 04-01-08, 07:59 PM.

                        Comment


                        • #13
                          Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                          Originally posted by CK88 View Post
                          em...kat Carrefour wangsa maju ari tu ader ternmpk.
                          betul..
                          ader kat tepi mc d ngn smart shop kalo tak silap..
                          kat time square pun ader..

                          Comment


                          • #14
                            Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                            Originally posted by hrya View Post
                            ha aku ada terbaca dalam the sun arini..satu iklan kecik kat atas tuh, "winter wear promotion" kat jln tuanku abdul rahman n damansara utama..kedai Sharafali's

                            harga, x sure la..x de tips, sbb x penah pergi mana2 time winter
                            kedai ni mmg popular...atas sket dari collesium teater..jalm kaki sket je...


                            Comment


                            • #15
                              Re: kat ner nak cari baju sejuk kat kl

                              Originally posted by nonie View Post
                              beli kat kedai bundle pun banyak.. hehe... ari tu hubby nak pi outstation sat, pi cari baju sejuk kat kedai bundle je... lagi murah banyak... tapi kena pandai pilih la... kalau rasa geli, balik tu basuh la...
                              hehe, aku nak tau..bundle mana ek?
                              best best..hubby aku ni leh tahan dia nyer tak tahan sejuk

                              Comment

                              Working...
                              X