Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

homestay : gombak

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • homestay : gombak

    hi semua...

    nak bertanya...
    nak cari homestay area gombak....
    sbb member nak datang sefamily utk raikan konvo adik dier kat uia ...
    nak duk dalam 18 hari....

  • #2
    Re: homestay : gombak

    uish 18 hari?..rasenye area alam sedayu ade kot..

    Comment


    • #3
      Re: homestay : gombak

      yg Rumah Kita ke Rumah Saya tuh ade lagik x?

      Comment


      • #4
        Re: homestay : gombak

        cuba kat Jungle lodge tak jauh dari alang sedayu.....ada sungai, swimming pool dan camp area + chalet

        Comment


        • #5
          Re: homestay : gombak

          Originally posted by kkuniya View Post
          yg Rumah Kita ke Rumah Saya tuh ade lagik x?
          mcm xujud je lagi..xtaula...
          xpasti jugk...

          cuba yg Brown ckp tu...ada rasanya...
          aku pon dh lama x naik ke atas tuu...
          xde pe nk carik pon..
          org yg rajin cari petai je suka ke kwsn tuh..
          org asli ada jual...

          Comment


          • #6
            Re: homestay : gombak

            wokey... thanks... gue try contact yg jungle lodge tuh lar...

            Comment


            • #7
              Re: homestay : gombak

              kat blah mana tu ek??
              nak tau gak...

              Comment


              • #8
                Re: homestay : gombak

                uiks. dekat sebulan tu.
                kat kampung aku homestay sehari RM50. rumah kampung biasa.makan sekali.

                tapi tu kat perak la. kat gombak ni area alang sedayu tu kira chalet ke homestay? aku pegi dulu macam chalet je

                Comment


                • #9
                  Re: homestay : gombak

                  hehe.. aku x call pon, sbb dier x jadik...
                  adik dia dah dapat arrangement lain...
                  sori ek heldamelissa...

                  dekat mana?
                  aku rasa ko kene lalu jalan gombak tuh, sampai lepas dari batu 12 tuh kut...
                  lepastu nanti ader la signboard agaknyer...
                  aku pun x sure... lama giler dulu pegi.. dah bertahun2...
                  so, kene ade org yg expert kasik plan jalan lar...

                  Comment

                  Working...
                  X