Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

promosi tiket air asia

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • promosi tiket air asia

    utk sesiapa yg nak g bercuti ngan menggunakan kapal terbang..

    tempoh booking - 12 sept-18 sept

    jadual penerbangan - januari-jun 2007

    semua penerbangan dr KL..

    utk keterangan sila rujuk air asia..

  • #2
    Re: promosi tiket air asia

    kita dah merasa guna promosi airasia ni...
    tambang 19.90 pi langkawi, satu tiket 2 owang...

    kira berbaloi jugak la...

    Comment


    • #3
      Re: promosi tiket air asia

      aku baru beli tiket gi vietnam, ingat nak stay sana 2 minggu.

      Comment


      • #4
        Re: promosi tiket air asia

        aku pun dh rasa tambang murah airasia ni..

        peristiwa yg x leh dilupakan..
        kena halau coz beratur dlm line org2 tua dan famili..
        mana aku tau..
        malu siottt....


        heehee..

        Comment


        • #5
          Re: promosi tiket air asia

          Sesapa yang penah bli tiket Air Asia nih.. bleh cite sket tak..
          harga yang dorang promote dari 29.99+ tu tambah tax and etc ...
          harga sebenar bape agaknye ek?

          kalau campor tolak dekat RM100+ kira mahal ke ek?

          Tengah plan nak booking gak nih.. dah lama tak bejalan ke Sabah.

          Comment


          • #6
            Re: promosi tiket air asia

            klu nak tau brp try je book online.. nanti dia bgtau la total dia.. tp x payah la submit dulu..

            Comment


            • #7
              Re: promosi tiket air asia

              kalau RM29.99 campur tax RM65. tak sampai RM100.

              murah la tu, cuba try test http://www.bookonline-malaysiaairlines.com.my/

              10 x ganda harga dia.

              Comment


              • #8
                Re: promosi tiket air asia

                aku kena gi bangkok 19hb...air asia ada tiket menarik ke?utk 2 org...tolon

                Comment


                • #9
                  Re: promosi tiket air asia

                  slalu air asia nye tax rm40...kirenya harga promosi + tax ( rm40) = harga kene bayar / harga beli

                  Comment


                  • #10
                    Re: promosi tiket air asia

                    aku nak aje...murah2 ni best....

                    Comment


                    • #11
                      Re: promosi tiket air asia




                      cam tahun lepas.. bulan disember, Airasia buat promosi yg free seat tu.. satu juta rasanya.. pakat tunggu bulan depan jer lah

                      Comment


                      • #12
                        Re: promosi tiket air asia

                        ha ha.. macam tu leh tau total.. ha! ha! betul la... tambang tu.. tapi kena cepat... sebab beli lambat... harga akan naik sikit demi sikit....

                        Comment


                        • #13
                          Re: promosi tiket air asia

                          saya balik kampung 14/11 nanti amik airasia.....dari KK amik MAS (pasal tiket gomen...) dari KL-KB baru amik airasia..dapat yg rege RM1.99 campur tax....RM40 ker RM50...gitu la kot...4 org kena less than RM200...orait la kan...?kalu MAS..RM200 tu baru tambang sorang.....

                          Comment


                          • #14
                            Re: promosi tiket air asia

                            murah....tp tak tau nak balik bile

                            Comment


                            • #15
                              Re: promosi tiket air asia

                              Aku dah beli tiket Bali, 26-28/1 2007. Pegi balik RM325. Ok lah tu. Kitaorang group 5 orang. Ada sapa2 nak join?

                              Mungkin lepak kat Kuta kut, kat situ happening

                              Comment

                              Working...
                              X