Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

INDONESIA : Tanjung Balai Karimun, Riau

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • INDONESIA : Tanjung Balai Karimun, Riau

    ..
    sapa dah gi?

    sebelum ni arin cuma dengar orang kata kat situ barang murah-murah. dalam pala teringat la plak mcm kat KB. ingat kedai-kedainya macam gitulah. tapi rupanya biasa sahaja. indah khabar dari rupa. tapi apapun, kat situ err ramai btul orang lelaki mesia. dengan satu tujuan iaitu ermm perempuan. macam simpton ala-ala kat thai la gak ni.

    lagi satu..makanan tuh kalau tak btul-betul tgk dan hishh kalau tak tanya betul nanti termakan something yang tak sepatutnya. even dia kata dia orang Islam tapi kat kedai dia still ada tulis menu sup tenggiling, satay kodok dll.

    pada arin. sebenarnya Tanjung Balai nih tak la berbeza ngn apa yg ada dalam Mesia cuma sekadar nak tau dan jalan-jalan makan angin kat negeri orang bulehlah mencuba.

    tips: dpd ke Tanjung Balai ni kita ley terus gi ke Batam. orang kat Tanjung Balai gak citer, kat Batam lagi ok dpd Tanjung ni sbb lagi ramai orang dan lagi banyaklah barang-barang yang agak murah-murah.

    cara nak gi : naik feri daripada Kukup, Pontian. Tambang feri RM 30 pergi balik. Hotel kat sana lebey kurang RM40 [Rp 92000] semalam.
Working...
X