Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Boleh Ceritakan Tempat-tempat Menarik Di KL ?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Boleh Ceritakan Tempat-tempat Menarik Di KL ?

    Ada dak sesiapa di sini yang boleh ceritakan tempat-tempat yang menarik di KL ni.. dan boleh pergi dengan pengangkutan awam???

    Me kaceh

  • #2
    nak main game?? gi sg wang
    nak lepak tasik? gi klcc
    nak shopping bundle ? gi chow kit
    nak cari cd pirate?? gi imbi plaza n low yat
    nak gi tpt lain ?? gi puduraya ...

    Comment


    • #3
      nak main ice ketting ..pergilah pyramid...
      kalau nak gi jln2 lama kat shooping kompleks...mid valley kan ada
      puas ko jln2 satu shooping kompleks tu,,
      nak gi pasar yg best..pergilah kat JLN TAR..
      kalau nak gi mandi2....pergilah SUNWAY LAGOOn.
      byk tempat2 yg besh....

      Comment


      • #4
        nak tido--gi hotel istana
        nak makan--gi mapley
        nak main bowling murah--gi bangsar
        nak lelong brg2 murah--msg saya

        ehehehe

        Comment


        • #5
          Salam hormat untuk semua,

          Semua tempat yg disebut tu TeMan dah pi dah.. ada dak lagi lokasi-lokasi lain.. camner pun me kaceh bebanyak...emmmmm

          Oh yer...
          witchblade lelong brg˛ apa yerk?

          Me kaceh

          Comment


          • #6
            jejakteman...ko dok mane...? Q dah naik boring dok kl nie...aku rasa dah tahap tepu aje....cuma sbb cari rezeki kat sini...& byk kemudahan tu aje wat aku stay...

            kl nie tak de apa yg menarik sgt pun..utan batu aje...tapi bleh laa...sesape yg suka sgt dtg kl..nie bleh merayap sana sini..

            Comment


            • #7
              aku baru dua thn kat KL......
              masih banyak tempat yg belum dilawati............

              Comment


              • #8
                Posting asal oleh Rayzt
                aku baru dua thn kat KL......
                masih banyak tempat yg belum dilawati............

                aku pon...heheh bukan dua tahun..dah bertahun-tahun..



                cube pegi muzium negara aku blom pegi lagik

                Comment


                • #9
                  asyik2 ko.......
                  tak nak ajak aku ke..... ko pun kalu jln2 kat KL sorang2 jer.....
                  cube ko ajak aku ... sure aku nak jer....

                  muzium negara............. sama ler ngan aku

                  Comment


                  • #10
                    lain kali aku ajak ko.ape kate kite ke upm on 19 ni..aku kuar umah kol 6.30 am nak kejar sesi pagi konvo tuh

                    Comment


                    • #11
                      klcc..

                      tu kira tempat menarik gak kan...

                      Comment


                      • #12
                        TeMan duk area Cheras je.. KLCC dah selalu sangat pegi.. mana lagi nak pegi yerk???

                        Ada idea lagi dak??

                        TeMan duk area Cheras je.. KLCC dah selalu sangat pegi.. mana lagi nak pegi yerk???

                        Ada idea lagi dak??
                        Last edited by jejakteman; 15-04-03, 04:59 PM.

                        Comment


                        • #13
                          kl? banyak tempat shopping ..hehhee

                          Comment


                          • #14
                            Assalamualaikum ..

                            memang banyak tempat menarik ..
                            kekadang tak habis pergi semua tempat ..

                            Comment


                            • #15
                              Mana lagi tempat-tempat menarik tu yerk? Bleh senaraikan lagi dak?

                              Comment

                              Working...
                              X