Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

HIV Test

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • HIV Test

    utk HIV test, kat mana tpt yg best? best ni maksudnya cepat. hehe.

    sbb aku dgr member aku citer kat sek 7 shah alam lama. pastu nak kene buat appointment segala.

    korang ada info yg boleh di share?

  • #2
    Re: HIV Test

    tahun 2008 dulu aku buat kat klinik kesihatan bandar baru bangi.
    ada hari tertentu jugak boleh buat.. tak silap aku hari selasa & khamis.
    satu hari boleh siap.

    Comment


    • #3
      Re: HIV Test

      buat kat klinik kesihatan area kg....
      mmg cepat sbb org x ramai...
      tapi call dulu tanya ari apa...

      Comment


      • #4
        Re: HIV Test

        Lu pegi dekat Taman Maluri - Menara PGRM. Tapi buat appointment dulu. Cepat dan mudah. Singgit je. Ni no tepon dorg. Klinik Kesihatan Cheras 03-92839020. Try call dulu.

        Comment


        • #5
          Re: HIV Test

          klinik kesihatan dengkil
          tadak org... aku g tak sampai sejam...

          Comment


          • #6
            Re: HIV Test

            sekarang ni kejap je buat benda ni, klinik kesihatan mana2 pon boley rasanya.

            aritu aku buat sehari siap, bayar singgit.

            Comment


            • #7
              Kena buat appoitment kalau nak buat kat sepital.

              Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

              Comment


              • #8
                Re: HIV Test

                thanks korang. sgt membantu. hehe.

                gbum, kat dengkil tu kena buat appointment tak? sbb aku mmg dr sepang kebetulan time tu. so dekat kot dah tu.

                Comment


                • #9
                  Re: HIV Test

                  putrajaya pun ok
                  takde masalah
                  kalo dah buat appointment
                  ko lewat semenet, dorang call.

                  Comment


                  • #10
                    Re: HIV Test

                    pegi aje mana2 klinik kesihatan pazi..! jgn lupa pasangan anda juga harus menjalani ujian..! nanti masa nikah.. jurunikah nk tgk semua tu.! kalau sorang aje ada.. sorang lagi takde.. tak boleh terus majlis..

                    Comment


                    • #11
                      Re: HIV Test

                      ari tu wat kat poliklinik kelana jaya..
                      rasa klo poliklinik xyah app. klo kk kena app..
                      kejap je masa aku wat tu...

                      Comment


                      • #12
                        Re: HIV Test

                        Originally posted by morpheuzneo View Post
                        pegi aje mana2 klinik kesihatan pazi..! jgn lupa pasangan anda juga harus menjalani ujian..! nanti masa nikah.. jurunikah nk tgk semua tu.! kalau sorang aje ada.. sorang lagi takde.. tak boleh terus majlis..
                        bukan setakat masa nikah..
                        takut tak boleh nikah pun..
                        sebab semua hiv test kena enclosed sekali dengan borang kebenaran nikah masa nak hantar kat jabatan agama terdekat

                        Comment


                        • #13
                          Re: HIV Test

                          Originally posted by fa|thz|LeR View Post
                          thanks korang. sgt membantu. hehe.

                          gbum, kat dengkil tu kena buat appointment tak? sbb aku mmg dr sepang kebetulan time tu. so dekat kot dah tu.
                          member aku dapat walk in sebab pegawai ada,aku itu ari kena set appointment... sebab pegawai g ngulor...

                          Comment


                          • #14
                            Re: HIV Test

                            hish morph, mmg la dia kene pi buat. haha. takde tu takleh nikah. in fact, masa nak submit borang bende tu mmg dah kene complete.

                            chuya, poliklinik kj kat area mana? kena appointment?

                            Comment


                            • #15
                              Re: HIV Test

                              poliklinik tu kat sebelah tm kj.. dekat ngan tabung haji..
                              xyah app pun.. walk in je.. dlm sejam siap..

                              Comment

                              Working...
                              X