Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

    Selamat pagi semua.

    Sekadar nak kongsi pengalaman saya dgn u all semua. kot2 lah ada yang pakai sabun yang sama, nak jugak tahu korang punya perubahan. tapi sepanjang aku guna sabun ni, mmg aku puas hati.

    Pada mulanya agak sukar juga nak percaya tentang sabun yang boleh menguruskan bahagian2 lemak yang tebal kat badan aku ni. sebab sebelum ni ,dah mcm2 produk slimming aku guna tapi, hasil HAMPEHHH!!!


    Aku dah guna sabun kurus ni dah 1 bulan++ . Sabun ni adik ipar aku yang gunakan mula2. sekarang ni,adik ipar aku tu dah semakin slim tau. Jeles dgn keadaan dia yg semakin slim tu, aku pun trylah jugak. hasilnya, mmg susut badan aku ni. Seluar jeans yang dulunya ketat kat peha & punggung, dah semakin longgar. Result mmg boleh nampak selepas guna sabun ni sebulan.. BESTKANNNN!!!



    Nama sabun yang aku guna ni 'BOTANIK'.WANGI & MURAH PULAK TU.... tapi sabun tu xda jual kat malaysia. Coz sabun tu adik ipar aku beli kat thailand.


    Adik ipar akukata, ppuan yang lepas bersalin bagus guna sabun BOTANIK ni. coz adik ipar aku kata rekahan kat perut lepas bersalin aritu dah hilang. kulit pun dah x menggelebeh lagi & semakin tegang. Daki2 degil yang dok kat celah2 peha pun hilang...

    Pada yang ada masalah rekahan/selulit & nak salim dgn cara mudah & murah korang carilah sabun ni. lemak hilang semudah ABC. sambil2 mandi, boleh slimkan badan. hehehe....


    Aku beli dgn adik ipar aku RM 9 je seketul. boleh tahan sebulan. kalau korang nak kirim kat aku pun boleh jugak. Sama2 lah kita kuruskan badan


    GO GO LEMAK GO!!!!

  • #2
    Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

    hai ping_pong....mcm best je sabun yang u pakai tu.. kalau xsilap sabun botanik ni, kat luar pun ada jual jugak ler. tapi harga mak datokkk,,mahal. aritu i jumpa harganya rm25. terkejut jugak bila dapat tahu u beli harga rm9..murah tu. kalau i kirim dgn u 6 pcs boleh x? sabun yg i guna sebelum ni dah semakin nipis


    Comment


    • #3
      Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

      aku boleh pakai........tapi makin kedinglerr.....

      ade sabun utk gemukkan badan tak?...

      Comment


      • #4
        Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

        'barang' thailand memang urmmmppp!!!! ahha..

        cuba listkan 'contains' sabun tu tak? boleh ler pakar2 kimia BDN buat analisis..

        Comment


        • #5
          sabun untuk gemukan badann,,aku xpernah dgr lagilah..belum cipta lagi sabun mcm tu,hehehe...kalu ko nak jadi gemuk, ko minum weight gain jelah..

          seeaweed extract, ivy extract, lime bossom extract, natural gel soap....jgn ada ahli BDN cipta sabun mcm ni dah ler...hehehhe

          Originally posted by kopi_radix View Post
          hai ping_pong....mcm best je sabun yang u pakai tu.. kalau xsilap sabun botanik ni, kat luar pun ada jual jugak ler. tapi harga mak datokkk,,mahal. aritu i jumpa harganya rm25. terkejut jugak bila dapat tahu u beli harga rm9..murah tu. kalau i kirim dgn u 6 pcs boleh x? sabun yg i guna sebelum ni dah semakin nipis



          ko pun guna sabun tu jugak ye,hehehe....kat luar aku xpasti diorg jual berapa. mahal jugak ye diorg jual sabun botanik ni. kira, aku beli dgn adik ipar aku murah la yee?? boleh jek kalu ko nak kirim. harga aku jual sama RM9. untuk kawan2 xhal lah..

          GO GO LEMAK GO!!!!

          Comment


          • #6
            Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

            Originally posted by zamreda View Post
            aku boleh pakai........tapi makin kedinglerr.....

            ade sabun utk gemukkan badan tak?...
            sabun dr thailand...zam ..kalo ko pakai...aku taktau lerr...tingai tulang gamaknye
            badan ko dah elok..jgn usik2 da
            cari bini pandai masak le jawabnyer

            Originally posted by ping_pong
            seeaweed extract, ivy extract, lime bossom extract, natural gel soap....jgn ada ahli BDN cipta sabun mcm ni dah ler...hehehhe
            itu general extract...ingredient yang activate nye xde ke...huahua

            Comment


            • #7
              Originally posted by TiQ View Post
              sabun dr thailand...zam ..kalo ko pakai...aku taktau lerr...tingai tulang gamaknye
              badan ko dah elok..jgn usik2 da
              cari bini pandai masak le jawabnyer



              itu general extract...ingredient yang activate nye xde ke...huahua
              kat sabun tulis tu jer....agaknyer resepi rahsia kot..mcm KFC,xda sape pun tahu resepi diorg tu,hehehe

              jgn risau..lelaki & ppuan boleh pakai sabun botanik ni.sama2 kuruskan badan yang berlemak2

              GO GO LEMAK GO!!!!

              Best lak aku dgr ada yang berminat dgn sabun yg aku pakai ni :-)

              setiap kali aku mandi, mesti nyanyi lagu ni..GO GO LEMAK GO!!!!! hahahaha

              Comment


              • #8
                Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

                mana picnya? tak boleh lihat pon??

                Comment


                • #9
                  Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

                  kos pos free ek....:-)

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Oris View Post
                    mana picnya? tak boleh lihat pon??
                    nak letak pict ni yg aku lemah ni...jap ek,huhuhuh

                    ............................

                    b104af8e0465f740cf52fc4227347e2d.jpg ni ler sabun botanik yang aku guna hari2.....

                    GO gO LEMAK GO!!!

                    Comment


                    • #11
                      Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

                      hrmmm... pengbungkusan yg amat klasik... pic mcm report 'kaizen' lah plak..

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Oris View Post
                        hrmmm... pengbungkusan yg amat klasik... pic mcm report 'kaizen' lah plak..
                        kaizen tu apo???? huhuhu......

                        mmg ler klasik...produk thailand kan.......tapi result besttt.
                        Last edited by CupidOfLuv; 07-05-10, 08:35 AM. Reason: dabel postos

                        Comment


                        • #13
                          Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

                          panas tak badan kalau pakai sabun ni.. kalau nak bakar lemak, biasanya memang rasa panas.. macam produk losyen halia yang banyak jual sekarang ni..

                          Comment


                          • #14
                            Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

                            tade side efek ke
                            kalo long term ke ape

                            of kos la tak jual kat mesia
                            mana la tahu tak lepas kementerian ke atau ada brg2 terlarang ke kan

                            tapi kdg2 produk siam ni mmg besh
                            aku ada pakai dia nye salt scrub
                            murah sgt

                            Comment


                            • #15
                              Re: Sabun botanik ni buat badan aku kurus.. Best giler (^_^)

                              Originally posted by TiQ View Post
                              sabun dr thailand...zam ..kalo ko pakai...aku taktau lerr...tingai tulang gamaknye
                              badan ko dah elok..jgn usik2 da
                              cari bini pandai masak le jawabnyer
                              nak kena cari bini pandai masak...carilah yng keje chef....

                              Comment

                              Working...
                              X