Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Baju ke Annual Dinner.

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Baju ke Annual Dinner.

    Syarikat tempat saya berkerja ni nak Annual Dinner tak lama lagi
    pening tak tahu nak pakai fesyen apa tahun ni,,, sesiapa boleh membantu fesyen apa nak pakai.... ??

  • #2
    Re: Baju ke Annual Dinner.

    pakai baju yang cantik2 laa
    apelagi... pe ar ko ni..


    ke fesyen baju?
    oo..yg kontemporari laa..
    kasi dedah sket2 xpe..
    misti orang tak cukup mata nak pandang punye..
    top la ko pasnih

    baju yg berkonsepkan pop etnik pun memukau gak
    simbolik pada perjuangan irama asli

    WOOHOO

    Comment


    • #3
      Re: Baju ke Annual Dinner.

      tengok tema apa...
      takde tema...tak pun cari kat bilik ruang perniagaan...

      byk jugak pee orang jual baju Wanita yang cantik2 dan harga pun berbaloi...

      Comment


      • #4
        Re: Baju ke Annual Dinner.

        bergantung pada tema lah...
        klu tema suh pakai baju traditional...pakailah baju kurung.

        klu xde tema...pakat2lah ngan budak2 opis nk pakai camne.

        Comment


        • #5
          Re: Baju ke Annual Dinner.

          Originally posted by pablo_the_don View Post
          pakai baju yang cantik2 laa
          apelagi... pe ar ko ni..


          ke fesyen baju?
          oo..yg kontemporari laa..
          kasi dedah sket2 xpe..
          misti orang tak cukup mata nak pandang punye..
          top la ko pasnih

          baju yg berkonsepkan pop etnik pun memukau gak
          simbolik pada perjuangan irama asli

          WOOHOO
          wey.. bergantung pada tema laa.. agak2 ar nak merapu pun.. aku stalait dua das kang.. baca post pembukak thread dulu.. jangan main sorong je.. haisssh

          Comment


          • #6
            Re: Baju ke Annual Dinner.

            ape tema nye norehan?
            selalu kalau baju kurung dia boleh masuk ngan semua tema.

            Comment


            • #7
              Re: Baju ke Annual Dinner.

              pakai kebaya yg liplap skit..

              Comment


              • #8
                Re: Baju ke Annual Dinner.

                Originally posted by olga View Post
                ape tema nye norehan?
                selalu kalau baju kurung dia boleh masuk ngan semua tema.
                a-a...aku senang2 pakai kurung je...abis citer..
                tapi selalunya pakai kurung modenlah...ikut fesyen terkini.

                Comment


                • #9
                  Re: Baju ke Annual Dinner.

                  pakai baju kelawar....kalau boleh pakai yg bunga dia besar skit...dapat 'menarik' orang ramai

                  kalau aku, ikut kesesuaian majlis tu sendiri...tgk majlis tu dihadiri golongan yg cam ner...aku suka perempuan melayu berbaju kurung.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Baju ke Annual Dinner.

                    agak nak casual pakai la court itam..
                    semua tema leh masuk

                    Comment


                    • #11
                      Re: Baju ke Annual Dinner.

                      kalo aku kan
                      aku tak pakai bodifit2
                      nanti nak makan susah
                      makan hotel ni kan besh

                      Comment


                      • #12
                        Re: Baju ke Annual Dinner.

                        tema belum ada lagi,,, .
                        dah selalu na pakai baju kurung,, ..

                        Comment


                        • #13
                          Re: Baju ke Annual Dinner.

                          tunggu tema la..baru best nak decide baju apa...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Baju ke Annual Dinner.

                            pakai seksi2, baru byk mate yg juling

                            Comment


                            • #15
                              Re: Baju ke Annual Dinner.

                              kalau dah ada tema, baru la wat dicision..
                              kang buat nye tema pakaian kanak2 ke pakaian hantu ke, tak sesuai lak
                              kalau kau pakai baju kurung..

                              Comment

                              Working...
                              X