Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

fesyen PUNK remaja

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • fesyen PUNK remaja

    kadang kala. saya pergi shopping complex.nampak banyak remaja sekarang
    pakai fesyen macam character dalam online game
    rambut panjang.kuning merah hijau unggu apa pun ada.lelaki pakai semua hitam,pakai lipstick makeup jugak.
    pakai coat besar tapi seluar pendek . saya memang tak dapat accept...

  • #2
    Re: fesyen PUNK remaja

    pastu ko nak paksa orang accept engkau?

    Comment


    • #3
      Re: fesyen PUNK remaja

      ha lerr.
      ahahahhaa.
      donnie
      pe kate bukak welcome thread je dlu ?
      then kite kenal2 dlu
      baru kite kaji topik k?
      haa!

      Comment


      • #4
        Re: fesyen PUNK remaja

        tak leh accept...tk payah tgk...

        klu berani..g tegur lah...nasihat baik2..jgn pakai mcm tu.

        tpi sape pulak ko dgn diaorg ni.

        Comment


        • #5
          Re: fesyen PUNK remaja

          alaa...biar la dorg nk syok sendiri tu....

          Comment


          • #6
            Re: fesyen PUNK remaja

            mungkin juga itu style EMO.
            apa yg aku suke ttg style EMO ni...aweks2 pakai stoking fishnet...huhuhu

            Comment


            • #7
              Re: fesyen PUNK remaja

              sapa lah kita nak paksa orang pakai apa....lainla kalau anda adalah pengawas sekolah atau ketua darjah...tu pun kalau mereka ini berpakaian begini kat sekolah bole la zasss

              Comment


              • #8
                Re: fesyen PUNK remaja


                yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

                mungkin kat mesia nmpak tak bes sgt sbb yang pemakainye tu muka
                jawa totok

                Comment


                • #9
                  Re: fesyen PUNK remaja

                  aku janji tak busuk jer... kalau busuk2 jalan sebelah aku memang tensen jer..... pelik gak bebudak nih kadang2 bau badan mak aih... tengik... nak nak pulak jalan segroup reramai...
                  kalau bau wangi atau takde bau, ok jer... janji tak menggangu keamanan aku..

                  Comment


                  • #10
                    Re: fesyen PUNK remaja

                    fesyen no boundaries lah..

                    janji pakai baju, drpd bogel lagi haru

                    Comment


                    • #11
                      Re: fesyen PUNK remaja

                      Ok la jugak diorg nak pakai baju..
                      Kalau dibuatnye diorg xnak pakai baju, pastuh jalan reramai...???
                      Ape jadi??

                      Mau eksiden 54 bijik kereta kat segitiga bukit bintang tuh nanti!

                      Comment


                      • #12
                        Re: fesyen PUNK remaja

                        aku pun xle accept la cam donnie
                        kalo bole aku nak semua pompuan2 kat mesia ni pakai tudung labuh

                        Comment


                        • #13
                          Re: fesyen PUNK remaja

                          eh bia lah
                          fashion is nothing
                          yg penting hati
                          eceh

                          Comment


                          • #14
                            Re: fesyen PUNK remaja

                            orang muda beb... biarlah mereka dengan cara mereka
                            suatu hari nanti mereka juga akn merubah kehidupan mereka juga.

                            Comment


                            • #15
                              Re: fesyen PUNK remaja

                              haah
                              darah tengah high
                              xleh blaa.
                              high2 pun,arak dadah ditogoknye

                              Comment

                              Working...
                              X