Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Fesyen Kasut Terkini #2

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fesyen Kasut Terkini #2

    aritu aku nak cari kasut lebeh kurang camni


    skang mcm dah tader sebab sumer pesen dah jadi camni


    sumerrr mcm dah spesis ballet flat camni
    wargg tensi ah

  • #2
    Re: Fesyen Kasut Terkini #2

    aku pun sama kudeng.. nak cari kasut keje yg gamba pertama kiri tu...
    tp dah banyak yg tutup abih kaki..aku takleh la nanti melecet kat belakang kaki ni...

    Comment


    • #3
      Re: Fesyen Kasut Terkini #2

      aku ingat aku sorang jek yg mengalami masalah yg sama, huwaaa
      kaki aku tokleh masuk ar kasut neh, jari kaki ku besar & kembang2...

      jawabnya aku nak beli boobs boots are made for walking la...

      Comment


      • #4
        Re: Fesyen Kasut Terkini #2

        aku sgt suke pakai kasut tajam2.
        dak2 opis slalu panggil kasut boye.

        w'pon sumtimes melecet ke hape.
        aku pakai gak sbb nk cantik pny psl.

        kaki aku sgt cacat klu pakai yg dompot2 tu.

        ni one of kasut yg aku tinggal kat opis.

        aku mmg ske yg ade reben2 ni.
        cm sweet je.
        huhuhuu.

        Comment


        • #5
          Re: Fesyen Kasut Terkini #2



          pakai la dgn apa baju pun...apa kaler baju pun...
          mesti lawa
          tak caya korang try

          Comment


          • #6
            Re: Fesyen Kasut Terkini #2

            ko ni ske2 ati je pang.
            kasut kaler kunin nk pakai ngn baju kaler len.

            xmasuk la beb.

            tp tinggi sgt la ni.
            mau jln pakai tongkat aku.
            lgpon xseswai ngn kaki pnjg aku ni.

            tp ske kaler dia.ala2 metalik gitu.
            hikhikhik.

            Comment


            • #7
              Re: Fesyen Kasut Terkini #2

              Originally posted by finyz View Post
              aku mmg ske yg ade reben2 ni.
              cm sweet je.
              huhuhuu.
              aku pun sker, kasut keje neh kaler coklat & itam, dua2 ada riben...
              ada jugak pump itam dgn ribe kat umah...
              owh sampai aku nak beli riben boh kat heels aku sumer...
              haha, nnt shopin kat bunga riben belik riben, aaa besh besh

              mcm neh...

              &


              jgn jadik mcm neh sudah...
              http://www.dgolds.com/photos/ALC6/im...WithCleats.jpg

              Comment


              • #8
                Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                Originally posted by Adreen View Post
                skang mcm dah tader sebab sumer pesen dah jadi camni

                sumerrr mcm dah spesis ballet flat camni
                wargg tensi ah
                itew ler..

                kaki me kembang depan..

                tak selesa pakai camtu.. huhu..

                kasut gedik2 me ske camni.. chantekkkkk.. tp tak menahan pasal mstik tinggi gilee.. huhu..

                ade satu jer yg camni.. nges nges..

                ske yg dlm gamba ni.. niceeeeeeeee...




                .

                Comment


                • #9
                  Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                  Originally posted by Byha View Post
                  aku pun sker, kasut keje neh kaler coklat & itam, dua2 ada riben...
                  ada jugak pump itam dgn ribe kat umah...
                  owh sampai aku nak beli riben boh kat heels aku sumer...
                  haha, nnt shopin kat bunga riben belik riben, aaa besh besh

                  mcm neh...

                  &


                  jgn jadik mcm neh sudah...
                  http://www.dgolds.com/photos/ALC6/im...WithCleats.jpg
                  gile kiut yg neh.
                  mane nk carik ni eh.
                  yg ala2 pon xpe, yg murah2 je.
                  huhuhuhuu.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                    aku suka stail ballerina flat tuh..cam cumel je.. sekarang ni pakai kasut flat stail terbuka di depan (gambar)..kasut2 high heel byk simpan dlm kotak je tak pakai2..

                    Comment


                    • #11
                      Re: Fesyen Kasut Terkini #2


                      antara wishlist aku ni skang..
                      nak cari nice shoes...
                      hrmm.. belum ada yg berkenan...

                      Comment


                      • #12
                        Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                        kasot ala2 ballet dah nak over

                        Comment


                        • #13
                          Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                          Originally posted by finyz View Post
                          ko ni ske2 ati je pang.
                          kasut kaler kunin nk pakai ngn baju kaler len.

                          xmasuk la beb.

                          tp tinggi sgt la ni.
                          mau jln pakai tongkat aku.
                          lgpon xseswai ngn kaki pnjg aku ni.

                          tp ske kaler dia.ala2 metalik gitu.
                          hikhikhik.
                          ishh ko ni..
                          aku penah nmpk sorang awek ni pakai dress biru ngan high heel kuning...
                          lawa gak....trend kot


                          aku try gugel...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                            kuden..aderlaa kasut cam ko tunjuk...
                            kat sogo..yg esarli nyer..
                            byk gak pilihan....

                            Comment


                            • #15
                              Re: Fesyen Kasut Terkini #2

                              Au suka kasut mcm ni. Tumit rendah


                              Comment

                              Working...
                              X