Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

cincin (lelaki)

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Re: cincin (lelaki)

    laki den..tak leh pakai cincin, ganas
    at last mesti cincin tu patah
    skang dia tak paki cincin

    sayer pon tak pakai cincin
    asik hilang jer...temasok cincin kawen

    Comment


    • #17
      Re: cincin (lelaki)

      cincin de byk..tapi byk gak yg dah hilang
      hanya satu je skang kekal kat jari manis kiri..sebab cincin ni la kali
      pertama belikan untuk diri sendiri..so jaga leklok..

      Comment


      • #18
        Re: cincin (lelaki)

        org lelaki boleh pakai cincin ke.?????

        Comment


        • #19
          Re: cincin (lelaki)

          Tunang sri hanya pakai cincin suasa dgn batu hijau...sri bagi masa bertunang ari tu...Sri lak pakai cincin mas putih dikelilingi oleh batu...

          Mufanz..

          Boleh la lelaki pakai cincin..asalkan jgn mas jer

          Comment


          • #20
            Re: cincin (lelaki)

            aku ader satu jer...silver belah rotan

            Comment


            • #21
              Re: cincin (lelaki)

              Ada satu je..cincin emas putih ada diamon kecik cinonit!

              rimas betul klu byk2 beratur kat jari..nak angkat jri pun tak mampu huhuhuhuhuh

              cIK ABE pun pakai silver je..batu kecik cinonit jer..elegik betui ngok org pakai cincin batu beso beso tu mcm Pak Dukun jer..huhuh

              Comment


              • #22
                Re: cincin (lelaki)

                dulu kat BDN ni ada topik psl cincin.. dan suasa tu ada campuran emas gak kan? siap ada member BDN bg link dr jbtn agama islam.. yg dibenarkan lelaki pakai cincin silver je... so masa kwen, bli cincin silver kat mimosa klcc tuk suami.. skali pndang mcm cincin emas putih.. tp sbnrnya silver je..hehe

                tak suka pakai cincin.. tp skg ada 3, smuanya dr suami.. merisik, btunang ngan kwen.. skg pakai cincin tunang ngan kwen je.. yg mrisik simpan dlm kotak kayu...

                Comment


                • #23
                  Re: cincin (lelaki)

                  jam ker bedak ke cincin ker ..

                  sume aku malas pakai ..ehehe

                  Comment


                  • #24
                    Re: cincin (lelaki)

                    ko x pakai apa2 ke asura?......hua hua hua

                    Comment


                    • #25
                      Re: cincin (lelaki)

                      Originally posted by ain07ik View Post
                      Aku dulu ada pakai. Tapi jari aku jadi gatal la. Aku tak tau ngapa. Aku try jenis lain pulak. Sama jugak.
                      Aku pun samer gak cam tur pernah gak beli cincin tapi raser cam tak seleser. last-last cin-cin tu dah kemaner dah aku simpan

                      Comment


                      • #26
                        Re: cincin (lelaki)

                        ni mai mana plak bedak ni, asura.. heh

                        ---

                        ada dua jek cincin emas..
                        satu ada batu dua bertindih.. satu belah rotan.. dedua ada sentimental value..
                        yg ada batu tu pemberian seorang 'kawan'..
                        yg belah rotan tu sepasang dgn alaaa (dia ni da lama x onlen)
                        tanda persahabatan kitaorg yg takkan putus sampai bebila.. amin..

                        kalo taim keja.. dedua dok dalam simpanan..
                        sebab masok cleanroom xle pakai barang kemas
                        even jam pon x leh.. heheh.. so.. bugil jek la jari jemari saya..

                        takle pakai yg kaler emas putih/silver.. x seswai ngn kaler kulit.. saye ni itam

                        Comment


                        • #27
                          Re: cincin (lelaki)

                          pakai cincin emas, ada batu seketoi tup kat atas dia hehe.. bukan cincin tunang pong, tp cincin nenek.. me tulun pakai kan

                          .

                          Comment


                          • #28
                            Re: cincin (lelaki)

                            laki aku aku belikan dia cincin batu delima kaler hijau berlilitkan berlian.hadiah kawin.tapi yg tak bestnyer...dia pun letak merata2.lenguh mulut aku membebel..huh!

                            Comment


                            • #29
                              Re: cincin (lelaki)

                              masa couple je my hubby then my bf pakai cincin silver... tapi lepas kawin takdak plak pakai... sbb cincin tu dah tak muat hehe... pastu dia nak pakai cincin ada batu tu nonie tak kasik sbb tak baper minat tgk lelaki pakai cincin ada batu2 ni, lagi2 yg beso tu... adehla cam bomoh/org jual ubat je rasa hehe (eh, no offence ek sapa yg pakai...)

                              Comment


                              • #30
                                Re: cincin (lelaki)

                                ni kalo pakai cincin 'KANDA' leh join citer tak.....heheheheheheh....sorry nyampuk....

                                Comment

                                Working...
                                X