Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

hah!!!! parut.....

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • hah!!!! parut.....

    macam mana nak hilang parut
    -gigitan nyamuk
    -jerawat
    -kudis
    -dll

  • #2
    Re: hah!!!! parut.....

    gunalah brgn gamat............ sapu jer air gamat tu... minum sket sah hilang............. dulu pun ada satu cara lg..... guna kulit kayu manis.... kasi parut kat blakang ****** lesung.... pastu letak air sket.... pastu sapu kat muka.....

    Comment


    • #3
      Re: hah!!!! parut.....

      beli cream kat farmasi kalo tanak gune cara tradisional, tanya org kat framasi tu ade laa kot..

      Comment


      • #4
        Re: hah!!!! parut.....

        guna rosehip oil.. ilangkan parut... tp mahai ler.. tak silap aku ler..

        Comment


        • #5
          Re: hah!!!! parut.....

          jerawat guna OXY
          tgk kesesuaian muka

          Comment


          • #6
            Re: hah!!!! parut.....

            erk.......................... oxy..... tu tgk kulit gak jenis apa... ada yg takleh terima....

            Comment


            • #7
              Re: hah!!!! parut.....

              arkkk....
              tak lalunya nak minum ayer gamat tu.!
              tapi takpelah kalau mujarab.

              Comment


              • #8
                Re: hah!!!! parut.....

                boleh juga gunakan Debella Aloe Vera Jelly. Memang sangat mujarab untuk pelbagai jenis masalah kulit. parut, kudis, jerawat, gigitan binatan dan sebagainya. Juga sebagai losyen untuk disapu di ketiak, untuk mengelak bau, juga pada kulit yang kering. boleh juga menghilangkan kesan2 hitam dan garisan2 hitam yang terdapat di sekitar ketiak, leher dan dibawah pelipat.

                iklan tidak dibenarkan
                Last edited by Adreen; 11-05-05, 11:34 AM. Reason: iklan

                Comment


                • #9
                  Re: hah!!!! parut.....

                  kalo utk jerawat kat muka, try gune tea tree oil. me gune berkesan gak la

                  Comment


                  • #10
                    Re: hah!!!! parut.....

                    guna mederma.beli kat farmasi

                    Comment


                    • #11
                      Re: hah!!!! parut.....



                      niece mi mmg jenis berjerawat.. mi belikan rojer sapuan.. stakat nih okey jer.. mahal skit drpd oxy lar.. kali pill lagi mahal.. mi belum belikan dia... nanti nak try jugak.. biar muka niece mi licin berseri mcm telur dikupas

                      Comment


                      • #12
                        Re: hah!!!! parut.....

                        utk kesan jerawat..selalunye aku pakai cream safi je
                        memang ilang sih

                        Comment


                        • #13
                          Re: hah!!!! parut.....

                          Originally posted by salma
                          boleh juga gunakan Debella Aloe Vera Jelly. Memang sangat mujarab untuk pelbagai jenis masalah kulit. parut, kudis, jerawat, gigitan binatan dan sebagainya. Juga sebagai losyen untuk disapu di ketiak, untuk mengelak bau, juga pada kulit yang kering. boleh juga menghilangkan kesan2 hitam dan garisan2 hitam yang terdapat di sekitar ketiak, leher dan dibawah pelipat.

                          utk keterangan lanjut, email:
                          salma_1509@hotmail.com
                          kat mana saya buleh dapat Debella Aloe Vera Jelly ni? berapa harganya? buleh tak i guna pada baby yg berusia 5 bulan? :bomm:

                          Comment


                          • #14
                            Re: hah!!!! parut.....

                            eh nor..
                            cuba try amway nyer produk untuk parut (tapi aku tak penah la guna....)
                            tau pun sebab makcik aku penah kena air panas..
                            lepas guna lotion amway.. bole hilang parutnyer..
                            harganya pun tak mahal... dalam rm20++...
                            Cubala ek...

                            Comment


                            • #15
                              Re: hah!!!! parut.....

                              jangan makan kicap

                              tak tau betol ke tak.... my pren yg kata laaa

                              Comment

                              Working...
                              X