Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

nak rambut cepat panjang

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • nak rambut cepat panjang

    camna ek nak kasi rambut cepat panjang..ader petua pape tak..meh la share kalau ader petua

  • #2
    pernah dgr org ckp...selalu la pegi buang air besar...bukan jer rambut cepat panjang..kuku pun cepat panjang gak...

    kalo nak senang..guna la shampoo pantene hitam dan panjang...hik..hik..

    Comment


    • #3


      Cara mudah & selamat nak kasi rambut cepat panjang ialah dgn mengenakan rambut palsu dikepalo... abis cito...

      Comment


      • #4
        Gie buat teknik rebonding lorr...

        Comment


        • #5
          Kiriman asal oleh am|ck
          Rebonding bukan untuk straight kan rambut ke? Apa kena mengena dengan nak panjangkan rambut?

          Bukan rebonding bleh sambung as well as straighten hair ke ?..

          Comment


          • #6
            biar je..
            lama2 pnjg lahh...

            Comment


            • #7
              berak selalu hahahah

              Kiriman mesej anda mestilah melebihi 25 karekter.

              Comment


              • #8
                iklan kat tv menipu .........
                mcm jenis syampu dah ku guna namun tak pernah selawa rambut model2 kat tv......................................

                Comment


                • #9
                  petua....

                  sebelum tido....
                  basahkan rambut tu sikit..
                  jgn la basah macam mandi tu...
                  basahkan sesikit.. .


                  insyaAllah... rambut cepat panjang

                  Comment


                  • #10
                    wat dread lock wat guna jahit nye......muehehehehe.......

                    sapu minyak bond yg busuk lagi menusuk kalbu.....

                    cam flora ckp tu betul.....kaloo leh guna air suam.....bg rambut koo segar...tebukak skit liang roma rambut tu....

                    Comment


                    • #11
                      Kiriman asal oleh fl0raku
                      petua....

                      sebelum tido....
                      basahkan rambut tu sikit..
                      jgn la basah macam mandi tu...
                      basahkan sesikit.. .


                      insyaAllah... rambut cepat panjang
                      rambut awak mmg cantik...jeles sih!

                      Comment


                      • #12


                        try wat cam 'org kuat m'sia' ...ermm.. aku pun x tau aper gelaran die...tp die pernah tarik kapalterbang ngan rambut die..

                        aku yakin teknik tue leh tolong panjangkn rambut ko..slamat mencube..


                        coretan semase rambutku panjang..
                        mak aku sayangg sgt kat rambut aku.. sbb dr kecik ikal n keperang2an.. cam omputeh pun ader...masuk darjah satu..mak ikat kemas2 rambut aku..smpi cikgu lantik jd murid contoh.. rambut aku sntiase paras pinggang... kalo potong pun..bile lebeh paras tue sbb aku rimas...bile darjah 5..aku buhsan dah rambut panjang..sbb aku dah jd pengawas...n slalu kene dtg awal..n since darjah 4..mak x ikatkn rambut lagi...aku ikat sendiri...tp still kemas arr...last2..mase aku ikut kakak aku gi potong rambut..aku wat keputusan drastik...potong smpi leher..

                        heehehe...keputusann yg aku dpt mase blk umah...."Makk sumpahh rambutt tue x panjang2" abiss aku kene sumpah..mak aku sedeyy sgt sbb rambut aku tue lawa...n mak jage dr kecik...since sumpahan tue...mmg rambut aku lmbt panjang...masuk form 1 pun xde smpi pinggang..hahaha.. lepas tue mak aku x kesahh dah aku potong ke x...n sumpahan mak tue kekdg jd jokes kat umah..sbb memang menjadi....smpi skang aku x leh lupe.. sumpahan ibukuuuuu.....

                        Comment


                        • #13
                          nitak de ke formula yg bebetul aku nak panjang rambut semula nie cam amy search

                          Comment


                          • #14
                            iklan sunsilk yg baru tuh cam betol jer
                            semenjak gune sunsilk
                            rambut lebih lurus dan teratur


                            nak panjangkan rambut?!
                            ikat slalu kot.....

                            Comment


                            • #15
                              aku pun tgh dlm proses nak memanjangkan rambut...rambut aku pon dlm kategori susah nak panjang, maybe sebab selalu sgt potong pendek. org kata kalau salah potong rambut pun boleh menyebabkan pertumbuhan rambut terbantut..betul ke?

                              Comment

                              Working...
                              X