Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

perfume untuk lelaki

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • perfume untuk lelaki

    seperti tajuk diatas.

    ada sape-sape leh suggestkan tak perfume yang sesuai untuk lelaki.

    memanglah banyak brand kat luar sana, tapi nak yang boleh masuk untuk semua lelaki.

    nak yang bau yang tak menyengat sangat sampai digilai oleh wanita sekeliling

    kadang-kadang some lelaki susah nak cari perfume yang ok. macam aku.

    dan aku memang jenis tak pakai perfume sangat lah.

    kalau boleh nak yang not-too-expensive punya brand lah. biasa-biasa aja tapi worth to buy.
    Last edited by Kuro-Obi; 13-06-11, 10:54 PM.

  • #2
    Kalo nak bau tak menyengat sgt, lu try Ralph Lauren Romance.

    Comment


    • #3
      Re: perfume untuk lelaki

      perfume ni ko kena test satu2 sampai dpt yg ngam dgn diri ko....
      ade jenis perfume utk lelaki smoking, ade jenis utk lelaki non smoking...
      ade mcm2 jenis bau...buah-buahan ke, bau rempah2 ke...depend la...

      mcm aku, aku seswai pakai armani atau versace...yg lain2 kureng la....

      senang ko gi test n error la....

      Comment


      • #4
        Re: perfume untuk lelaki

        kenapalah banyak yang aku test, mesti dapat yang bau hapak.

        nak muntah aku bau.. entah apa brand tah tuh.

        Comment


        • #5
          Re: perfume untuk lelaki

          dulu hubby pakai brand nih, fuh memang terpesona lah org kata(beli yg ori punya baru la bau dia 'pure'. tapi lain hidung, lain la taste dia

          83936205921df0a59bf7eeb6f425fb8d.jpg

          Comment


          • #6
            Re: perfume untuk lelaki

            sesuai ngan idung blerr..

            dunhil-red,blue
            ferari-red

            Comment


            • #7
              Re: perfume untuk lelaki

              paco rabanne 1 million best

              bertambah rasa mahu kiss n hug

              Comment


              • #8
                Re: perfume untuk lelaki

                Originally posted by HaZLyN View Post
                paco rabanne 1 million best

                bertambah rasa mahu kiss n hug
                waaa kalau hazlyn mao kiss dgn hug, wa pon mau beli itu parfum

                tapi betol la kata atmi..
                brand bvlgari tu ramai aweks suka

                Comment


                • #9
                  Re: perfume untuk lelaki

                  wah betul ker,

                  okeh brand bvlgari masuk dalam list lah..

                  kah kah.

                  Comment


                  • #10
                    Re: perfume untuk lelaki

                    Originally posted by manjacat View Post
                    waaa kalau hazlyn mao kiss dgn hug, wa pon mau beli itu parfum
                    tapi betul manjacat, saya suka hug someone sebab dia pakai perfume tu hehe..walaupun dia bf org lain

                    Comment


                    • #11
                      Re: perfume untuk lelaki

                      ysl pon cungak. xpon aramis

                      Comment


                      • #12
                        Re: perfume untuk lelaki

                        Originally posted by HaZLyN View Post
                        tapi betul manjacat, saya suka hug someone sebab dia pakai perfume tu hehe..walaupun dia bf org lain
                        gerakgempur yg berani ni....haz...bikin panas ni mna2 gf yang bf dia pakai perfumeeee.....niiiiii

                        p/s>>awek suka lelaki pakai perfume jenis...YSL...hihihi
                        Last edited by aweklanun; 14-06-11, 02:25 AM.

                        Comment


                        • #13
                          Re: perfume untuk lelaki

                          malam ni pakcik bagi duit raya (thank) sorang satu eh... pemurah betul pakcik.

                          tengs awek, YSL eh. orait.

                          Comment


                          • #14
                            Re: perfume untuk lelaki

                            Originally posted by Kuro-Obi View Post
                            malam ni pakcik bagi duit raya (thank) sorang satu eh... pemurah betul pakcik.

                            tengs awek, YSL eh. orait.
                            wahhh yeyeye..dapat [thank] tima kasih pakcik kuro.....
                            Last edited by aweklanun; 14-06-11, 02:46 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Re: perfume untuk lelaki

                              YSL ni dah biasa sgt....tak rare la....
                              nanti tetiba ada org ckp "ko pakai YSL eh??"
                              kan dah tak best....

                              if aku, aku prefer sumting yg rare....
                              contoh dialog bila dgn aweks-aweks,
                              "ko pakai perfume ape? best la bau dia"



                              tu yg kita maukan....

                              Comment

                              Working...
                              X