Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

[Make-up tutorial] Cara Nak Pakai Eyeliner

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [Make-up tutorial] Cara Nak Pakai Eyeliner

    Salam,

    kalo ada video yg tak buleh view, sila maklumkan pada pengendali berkenaan
    tq

    kalo ada user nak share tutorial, sila maklumkan pada mod untuk posting
    buat masa ni ini adalah thread tutorial sahaja



    Eyeliner types

    Gel eyeliner - One of the newer eyeliners on the market, gel eyeliner is receiving great attention, and justifiably so. Gel eyeliner is thick in texture and applied with a stiff angled brush for best application. It is available in a wide array of shades, but I love grey as it works with most eye colors. Simply dip your eyeliner brush into the gel eyeliner, scrape off any excess, and apply as close to the upper lashline as possible, working from the inner corners of the eyes outward. If you desire, follow with the bottom lashline but start at the outer corners of the eyes and work your way in. Gel eyeliners are great because unlike pencils, there is no pulling on the delicate skin around the eye area.

    yg dalam bekas kecik dan ada applicator brush
    kalo nak yg murah beli chap maybelline
    kalo nak yg branded, bobbi brown ada, mac pon ada
    tapi maybelline work just fine
    cuma masalah nak solat tu sebab maybelline tu jenis waterproof
    so taleh pakai slalu




    Pencil eyeliner - Pencil eyeliners have been around forever. They are typically hard and don’t spread very well. They often pull on the eyelid, leading to difficult application. When choosing an eyeliner pencil, look for cream eyeliner to ensure an easier application.

    ni yg biasa org pakai
    yg 5 hengget pon leh dapat
    personally aku tak pakai pon sebab tak suka
    tak tahan lama dan senang smudge
    tak baper elok kalo boh kat upper lid
    better boh kat lower lid

    tapi kebestan dia, dia mcm2 kaler ada



    Kohl Eyeliner – Kohl Eyeliner is traditional in the Middle East, including Egypt and India going back to the Bronze Age. It has become very popular because it is easy to apply and glides on easily.

    celak mekah termasuk dalam kategori ni la
    kalo sape2 suka mekap gothic, this is a must
    buat mata jadi ala-ala smokey look pekejadah




    Liquid Eyeliner – Liquid eyeliner is a must have if you are looking to create a dramatic, defined look. It will take serious practice to learn how to apply liquid eyeliner, but once you have it down, you will be hooked.

    ni paling susah nak apply
    pastu kalo tak jaga betul2, berus dia cepat kembang
    pastu lambat lak kering

    ada 2 jenis
    satu brush tip
    satu lagi mcm ala2 span tip







    http://www.bellaonline.com/articles/art3472.asp

  • #2
    Re: [Make-up tutorial] Cara Nak Pakai Liquid Eyeliner

    untuk mata kecit, mata sepet
    yg ada thin eyelids

    Comment


    • #3
      Re: [Make-up tutorial] Cara Nak Pakai Eyeliner (Liquid dan Pencil)

      tutorial untuk pencil, gel dan liquid



      Comment


      • #4
        Re: [Make-up tutorial] Cara Nak Pakai Eyeliner

        ada lagi ni

        Comment


        • #5
          Re: [Make-up tutorial] Cara Nak Pakai Eyeliner (Liquid dan Pencil)

          ni ekceli video yg aku folo
          skang aku pakai tak comot dah sgt

          Comment

          Working...
          X