Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

New York Skin Solutions...saper pernah buat?

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • New York Skin Solutions...saper pernah buat?

    Ada x sapa2 yg pernah dptkan rawatan kat new york ni?...berkesan x?...kalu ader leh x share sbb nak tahu braper harga yg dikenakan kebiasaannya utk setiap kali sesi rawatan?...sbb kawan sy ni ader masalah jerawat, kulit berminyak dan berparut kesan jerawat tulah...sbb tgk dlm tv npk berkesan elok jek...tp xder ckp pun harga...so camaner org nak tahu n minat nak buat rawatan...please anyone?

  • #2
    Re: New York Skin Solutions...saper pernah buat?

    Originally posted by sony_1685 View Post
    Ada x sapa2 yg pernah dptkan rawatan kat new york ni?...berkesan x?...kalu ader leh x share sbb nak tahu braper harga yg dikenakan kebiasaannya utk setiap kali sesi rawatan?...sbb kawan sy ni ader masalah jerawat, kulit berminyak dan berparut kesan jerawat tulah...sbb tgk dlm tv npk berkesan elok jek...tp xder ckp pun harga...so camaner org nak tahu n minat nak buat rawatan...please anyone?

    my sis penah wat benda ni.. adalah bape kali dlm bape minggu kine g wat treatment.

    yg lelain tabley nak komen psl kine tnye dia dlu, price etc..

    tp yg pasti, kesan pd dia ok. muka dia jd bersih b4 this dia sgt byk jerawat.

    yg tinggal parut je la. ni mmg susah nak ilangkan..

    tp jerawat da kurang.

    kalo nak tau lebih better call tmpt tu senirik. sbb dia byk jenis pakej. dr yg murah - mahal



    btw, leh tgk kat website..

    http://www.newyorkskinsolutions.com/m_consultation.php


    .

    Comment


    • #3
      Re: New York Skin Solutions...saper pernah buat?

      tak silap sy, ade pakej2 dia....1 treatment dlm rm300 cmtu kot...kalo amik pakej, 10 treatment rm2k...cmtu la rasenye...

      Comment


      • #4
        Re: New York Skin Solutions...saper pernah buat?

        kalo nak tau, Testimoni nye bace kat sini

        http://www.newyorkskinsolutions.com/malaysia/M_CASE.HTM

        my sis kate dia ade byk pakej.. dr yg murah hingga ke paling mahal..

        depends pd keperluan kita

        pestu produk dia, pong ade byk jenis byk price.. depends pd kulit kita..

        better go for consultation dlu la ade free 1 sesi facial..

        .

        Comment


        • #5
          Re: New York Skin Solutions...saper pernah buat?

          NY ngn dermalogica mana lagi OK??

          sy x puas hati guna dermalogica...

          pi salon dermalogica kat lain2, masing2 ckp kulit kite lain2...

          satu suggegst gune sensitif set, 1 suggest gune dry + oily set...

          masalahnye jauh beza ....

          sy pakai sensitif set...naik jerawat lg adala...

          sampai kat mata2 pun tumbuh jerawat...

          padahal sy xde jerawat sgt...time piyed ajela...

          cume nk something yg sesuai ngn muke sbb kulit sy agak sensitif...

          huhu....

          Comment


          • #6
            Re: New York Skin Solutions...saper pernah buat?

            Originally posted by hazryka View Post
            NY ngn dermalogica mana lagi OK??
            ekceli bergantung gak pd muka kita camne

            kalo sesuai, hasil nye msti ok..

            kalo tak sesuai tu, pepaham je la..

            ade certain kes, bile wat camtu.. kulit dia akan kuar jerawat bebyk pestu nnt baru ok..

            cam produk utk kulit gak la, 2 minggu pertama pakai.. byk sgt jerawat kuar.. pastu beransur-ansur ok.

            dermalogica ni kire mahal gak kan?

            .

            Comment

            Working...
            X