Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

produk hilangkan bulu roma??

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • produk hilangkan bulu roma??

    sesapa yg tahu produk yg paling efektif menghilangkan bulu roma.

    especially pd part yg dibawah nie :-

    1)kaki
    2)ketiak

    blhlah kita bincang2 dan share kt sni..

    p/s-(utk pompuan jer/lelaki klu xde bulu x macho la plak)

  • #2
    Re: produk hilangkan bulu roma??

    kalo kat kaki tu pakai VEET.. tu la. ada cream, ada mousse.. kalo mousse tu spray aje tunggu bape minit, basuh pakai span..ilang

    takpong wat wax tu.. huhu.. tgk dlm tv Kimora tu wat laser buang bulu, dia kte saket

    tp org kte kalo kite cukur/buang bulu kaki nnt tumbuh lagik byk pestu tak chantek da.. kerinting2.. huhuuh...

    Comment


    • #3
      Re: produk hilangkan bulu roma??

      selotape je pastu sentap

      Comment


      • #4
        Re: produk hilangkan bulu roma??

        jgn cukur dan jgn wax
        nanti ada ingrowth hair
        sebab akar tak cabut habis
        kira org asia ni iklim humid slalu berpeluh
        so bakteria cepat merebak kat celahan

        kalo nak permanently buat kene gi laser lah
        kat bella ke
        atau nak wax yg profesional gi kat salun lah

        kalo kat kaki tu senang je
        wax jer lah
        sedap oo rasanya
        zrappp

        Comment


        • #5
          Re: produk hilangkan bulu roma??

          kalo kat ketiak nak pakai apa?

          Comment


          • #6
            Re: produk hilangkan bulu roma??

            terpulang pada orang tu la
            kalo nak kasik hilang terus kene gi laser
            kalo setakat cukur dan wax akar tak kuar
            kalo cabut pun org tu byk masa buleh la kot
            terima je lah apa yg sedia ada

            Comment


            • #7
              Re: produk hilangkan bulu roma??

              Originally posted by aam View Post
              kalo kat ketiak nak pakai apa?
              alaa aam x macho la xde bulu ketiakk..ko kan lelaki sejatii..


              nana -yg aku tau klu pakai veet ni dia xkuar semua..masih ada lg sisa2..

              kuden rupawan - wax tu idea yg bijak, wat skali trus xnak dah..sakit sioot

              perangai - ko try la watt dulu..pastu bgtau apa rasa..

              losyen2 yg mengurangkan ada tak??aku ty bg pihak kawan aku ne..aku suka simpan bulu2..

              Comment


              • #8
                Re: produk hilangkan bulu roma??

                wax ekceli tak saket la
                pakai strip yg veet punye
                jgn pakai yg hot atau cold wax tu mmg saket la jugak

                ekceli kalo nak mengurangkan kene buat dari kecik
                ada caranya soh mak buat kat anak pompuan dia
                kalo kita2 ni mmg tak dapek ler

                Comment


                • #9
                  Re: produk hilangkan bulu roma??

                  errr...aku nak tanye..nape ko nak buang bulu roma Iris?

                  bulu roma ko tebal sgt ke?

                  baguslah kalau byk bulu roma...cam aku ni....bulu roma pun idup segan..mati tak mau....huhu....

                  kat tv tu veet je aku tgk....tak pun cabut...wekens2 tu ko bt ler keje cabut mencabut...hahahhah

                  Comment


                  • #10
                    Re: produk hilangkan bulu roma??

                    oo dr kecik ker, patut la ada sorg lagi member aku, dia punya kaki licin jer..muka xler comei mana..kaki tu yg maveles..rahsia dia ialah dr kecik mak dia ajar gosok batu sungai kt kaki masa mandi..seyes aku x tipo..tp kena start masa kecik2 laa..dh besor cm gini gosok guna berus tembaga pon xjd apa..hehehe

                    Comment


                    • #11
                      Re: produk hilangkan bulu roma??

                      Originally posted by Iris View Post
                      alaa aam x macho la xde bulu ketiakk..ko kan lelaki sejatii..
                      ala.. aku nak kasik cantek n kemas...
                      baru besh pakai baju tak der lengan...

                      Comment


                      • #12
                        Re: produk hilangkan bulu roma??

                        nana -yg aku tau klu pakai veet ni dia xkuar semua..masih ada lg sisa2..
                        itew ler.. huhu.. kalo org rajin.. leh wat slalu.. kalo nak laser, sediakan aje det nye. kalo model cam kimora tu b4 show kine wat laser, buang bulu. huhu.

                        .

                        Comment


                        • #13
                          Re: produk hilangkan bulu roma??

                          er..

                          kalo bulu anu tu..., boleh pakai veet ke??

                          zrraaapp..!! huhuh.. nangis tak .. agak2?

                          Comment


                          • #14
                            Re: produk hilangkan bulu roma??

                            Originally posted by izhani View Post
                            errr...aku nak tanye..nape ko nak buang bulu roma Iris?

                            bulu roma ko tebal sgt ke?

                            baguslah kalau byk bulu roma...cam aku ni....bulu roma pun idup segan..mati tak mau....huhu....

                            kat tv tu veet je aku tgk....tak pun cabut...wekens2 tu ko bt ler keje cabut mencabut...hahahhah
                            hahaha ko tak baca ke izhani, aku tulis kt atas nu..aku suka la bulu2 nie..

                            ishh cabut bulu kaki tu sakit laa..tak efektif..

                            nana - klu laser pakai byk duit laa..err xde kesan sampingan ker laser2 nie..takut la plak..

                            Comment


                            • #15
                              Re: produk hilangkan bulu roma??

                              kalau tiak..cabut je la.. bleh la tahan sebulan takde bulu.. nikmat ooo cabut ni..
                              kalau wax nikmat tak terhingga..tak terkata..
                              bulu kaki?
                              sekali ko cukur.. 2 kali ganda dia akan tumbuh ngan lebat.. org ckp la..
                              aku tak penah cukur bulu kaki.. terima seadanya.. nak lebat lebat lahh... hahaha..

                              Comment

                              Working...
                              X