Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Harga henset terkini

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Harga henset terkini

    salam..

    sesaper ada list tak pricing henpon the latest at least as if June 2005 ke, atau dalam tahun ni jugak ke
    any brand will do
    ada links pon besh
    iklan jer tak bleh hehe

  • #2
    Re: Harga henset terkini

    Adreen - Try klik kat bawah ni. Rasanya cam bukan latest price.

    Handphone Price List
    Last edited by misscordelia; 05-07-05, 06:47 PM.

    Comment


    • #3
      Re: Harga henset terkini

      Assalamualaikum ..

      nih harga ikut start this year eh, 2005 ..
      nokia 7610 aku tgk skang nih dah, RM 1238 ..
      eheheh, tu jerk ah harga yg aku tau ..
      yang lain tak brape nak amik tau sangat ..

      Comment


      • #4
        Re: Harga henset terkini

        try tgk kat
        www.mobile88.com ader kot? tgk kat price watch..

        Comment


        • #5
          Re: Harga henset terkini

          Semlm ada gak survey. Nokia 3230, RM1400.







          mesej yang ke 25000
          Last edited by misscordelia; 06-07-05, 09:57 AM.

          Comment


          • #6
            Re: Harga henset terkini

            kalo nak lagi tepat korang pegi ler kat website nih www.e-mobile.com.my
            ko gi tegok harga henpon aper yang korang nak dalam ePricelist, sure ada punyer...
            kalo takder korang tanya jer laa kat situ.. ada laa orang tolong reply...

            Comment


            • #7
              Re: Harga henset terkini

              http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=124800

              Comment


              • #8
                Re: Harga henset terkini

                [..nokia 8800 tuh bape yeak? features symbian60 ke?]

                Comment


                • #9
                  Re: Harga henset terkini

                  To get Asia Mobile latest handphone & other accessories price list, from your fax machine dial 2144 7799 and after tone, press START.

                  Selamat mencuba.

                  Comment


                  • #10
                    Re: Harga henset terkini

                    manut
                    baru td kawan bgtau 7610 tu RM900, cam tak caya je

                    tgh serbey rege 7610, 6260 dgn 6170.. huhuhu..

                    Comment


                    • #11
                      Re: Harga henset terkini

                      Originally posted by novacliffs
                      [..nokia 8800 tuh bape yeak? features symbian60 ke?]
                      lawa gila 8800 ni..
                      tapi aku tgk harga dia pun lawa gilaa jugak.. uwaa bila la nak mampu beli henset baru nih
                      tak silap aku dalam 2,888 aku tgk kat klcc
                      ke aku silap tengok tu tatau aa kot mata semakin spero skang nih huhu

                      Comment


                      • #12
                        Re: Harga henset terkini

                        aku pun kene bli nset baru ni...
                        nset aku ni org call xdgr...speaker rosak kot...

                        tgh konpius nk samsung ke..nak nokia...
                        aku suka function nokia..tp suka design smsung..cmna ek??

                        Comment


                        • #13
                          Re: Harga henset terkini

                          masz..
                          amikla samsung.. aku dah teruja ngan design samsung...
                          rasa nak jual jerkk hp nokia aku ni.. pedahal aku baru je amik tahun ni..
                          tukar amik samsung lak...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Harga henset terkini

                            yea belilah samsung mobile.. sapotlah sponsor CHELSEA FC... tapi laa kan.. thus far aku memang amat puas hati guna HP IPAQ PDA Phone.. O2 XDA II mini pon best gak... kata orang tu laa... harga skarang +-2.5K laa kot... alah membeli biarlah menang memakai..

                            Comment


                            • #15
                              Re: Harga henset terkini

                              meh ramai ramai pakai HP IPAQ. yay!

                              dream, kalau speaker bunyi cam pecah. how ar?

                              Comment

                              Working...
                              X