Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Android v2.0

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Android v2.0

    kesinambungan dari thread neh....
    http://bincang.net/forum/showthread.php?116039-Android

    aku x tau awat TS or mod takmo bukak thread baru walhal dah nak roboh dah...

    eniwei...
    u guys might wanna take a look at this...
    http://www.humblebundle.com/


    great chance to add game list in ur android...
    yes korang bley beli game bundle tu even dgn reger USD0.01...
    but if u beat the average price...
    bley la dapat extra satu game...
    world of goo...

    personal opinion...
    anomaly warzone dgn world of goo is the best....
    Last edited by DarkEmperor; 01-02-12, 10:16 AM.

  • #2
    Re: Android v2.0

    i was like....
    ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
    when see this...



    sebabnyer modern combat 2 aku beli awal bulan lepas RM6....
    la ni free for a limited time....
    modern combat 3 x terase coz official website and dalam android market not available tuk phone aku...
    so aku pakai cracked version and it can only play single player....

    Comment


    • #3
      Re: Android v2.0

      baru terpikir, sapa nk buka tread kedua ni sbb nk tanya la, kalau nk beli apps android yg tak free tu, macam mana ye,

      sbb try tanya kt goggle, diorang guna kad kredit. Ingatkan tolak dlm bil bulanan je. ke macam mana?

      Comment


      • #4
        Re: Android v2.0

        Originally posted by Atmi_Raniya View Post
        baru terpikir, sapa nk buka tread kedua ni sbb nk tanya la, kalau nk beli apps android yg tak free tu, macam mana ye,

        sbb try tanya kt goggle, diorang guna kad kredit. Ingatkan tolak dlm bil bulanan je. ke macam mana?
        kalau dalam market....
        dia pakai kad kedit or kad debit...
        aku pakai debit...
        both public bank and maybank nyer debit kad got no prob with market...

        kalau bukan dari market...
        depends la kot...
        contoh mcm glu games...
        dia charge via kedit tepon/bil bulanan...
        Last edited by DarkEmperor; 09-02-12, 11:06 PM.

        Comment


        • #5
          Re: Android v2.0

          Originally posted by DarkEmperor View Post
          kalau dalam market....
          dia pakai kad kedit or kad debit...
          aku pakai debit...
          both public bank and maybank nyer debit kad got no prob with market...

          kalau bukan dari market...
          depends la kot...
          contoh mcm glu games...
          dia charge via kedit tepon/bil bulanan...
          oo pakai debit boleh rupanya.. baru tau..

          Comment


          • #6
            Re: Android v2.0

            since aku pakai prepaid, aku beli kat samsung apps depa tolak kedit je

            Comment


            • #7
              Re: Android v2.0

              Originally posted by Adreen View Post
              since aku pakai prepaid, aku beli kat samsung apps depa tolak kedit je
              ko untong sebab pakai s2...
              s2 banyak bende free kat samsung apps...
              kalau x free pon reger dia still lagi murah berbandeng tempat laen...

              Comment


              • #8
                Re: Android v2.0

                aku tengok talkbot Simi bebudak post kat facebook.
                sure banyak sangat masa teach menatang simi tu merepek

                Comment


                • #9
                  Re: Android v2.0

                  baru install game neh....
                  quite interesting...


                  https://market.android.com/details?i...nter.chaoslite


                  sekerinshot...




                  game neh ade multiplayer jugak (online)
                  so xde la boring bile dah habes maen single player...
                  yg paleng best sekali its FOC...

                  Comment


                  • #10
                    Re: Android v2.0

                    Ada tak sesapa guna galaxy tab 10.1 kat sini?
                    Aku nak tanya la....
                    Nape bila aku cucuk usb ke komputer, takde charging pun dekat tab ni ye?
                    Korang pun mengalami benda yang sama ke atau aku punya ni ada problem?

                    Mohon kongsi pandangan anda....

                    Comment


                    • #11
                      Re: Android v2.0

                      baru install malam tadi...
                      satu game yg agak menarek....



                      MOBA game....
                      game ala ala DOTA kalau x tau ape tuh MOBA...

                      so sesape yg kaki DOTA tuh mebi akan berminat maen game neh...
                      and its free kat market....
                      eh silap sekarang nama dah tukar jadi gugel pelir...

                      Comment


                      • #12
                        Re: Android v2.0

                        samsung s2 nnt kuar ICS...yeayy~!

                        Comment


                        • #13
                          Re: Android v2.0

                          ^dah download dah....
                          memang best la

                          Comment


                          • #14
                            Re: Android v2.0

                            Originally posted by kazhared View Post
                            ^dah download dah....
                            memang best la
                            pastu nanti try install DOTA kat PC....
                            nanti bley join dak2 DOTA kat dalam bilek games...

                            Comment


                            • #15
                              aku skrg main real football. free tp bila stamina abis either you have to purchase the stamina or tunggu they other day.recharge stamina hehe. sukan utk kaki bangku cam aku

                              Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

                              Comment

                              Working...
                              X