Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

samsung handycam hilang skru

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • samsung handycam hilang skru

    aku ade problem..skru handycam aku hilang... skru dia kecik..rasanya mcm skru digital kamera kecik dia... sapa-sapa tau mana nak cari skru atau kedai-kedai yang boleh repair kamera??... i will post the gambar untuk korang tengok..really need help la..sebab nak buat movie ni.. heheh

  • #2
    Re: samsung handycam hilang skru



    ni gambar handycam aku



    lokasi skru yg ilang

    Comment


    • #3
      Re: samsung handycam hilang skru

      cuba ko amik skru yang kat camera tu gak.. selagi kukuh ko bleh cabut skru yang tak berkenaan...cadangan aku laa kalau tak de skru sangat

      Comment


      • #4
        Re: samsung handycam hilang skru

        ko pegi la kedai yg servis kamera... sure ada skru yg lebih kurang saiz dia..
        takpun kalo ko ada kamera/calculator/ etc yg rosak... ko usha2 ler skru kat situ.. mane tau jumper..

        Comment


        • #5
          Re: samsung handycam hilang skru

          kat mana kedai repair aa..anyone?

          Comment


          • #6
            Re: samsung handycam hilang skru

            pergh male mermaid nih! skru pun kecha satu dunia! gi ler hardware! pick up the rite size for the skru! sumer skru sama ah dalam dunia nih!

            Comment

            Working...
            X