Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

harga microwave kat malaysia

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • harga microwave kat malaysia

    akum..aku study kat uk lani..tak lama lagi nak balik..sini aku selalu pakai microwave...tapi kat umah aku malaysia takde..tu nak tanye..microwave kat malaysia berapa harga..sini aku duk survey..dalam 40 pound(rm280)..so adakah harga microwave kat negara kita dalam lingkungan ini atau lebih mahal..berbaloi ke beli kat sini..plz..beri advise....oop lupa satu lagi nak tanye pasal bluetooth head set..sini aku rase cam mahal..dan again tak tau harga malaysia berapa..aku pakai p910 ..aku duk survey kat low yat .net diorang cakap jabar(not sure the spelling)...adalah bagus..sini harga dia dalam 40 pound juga....so...sapa pakar psal bluetooht harap beri nasihat..
    Last edited by nura; 08-08-05, 08:03 PM.

  • #2
    Re: harga microwave kat malaysia

    isk isk..takde orang pakai microwave ke kat malaysia?pelik ye....

    Comment


    • #3
      Re: harga microwave kat malaysia

      nura nak microwave yg camne?
      yg 40 pound tu yg boleh masak macam2 ke or just utk panaskan makanan+masak simple2..
      kalo yg simple punya aritu my boss beli utk opis ni dlm RM 200++.. tapi kalau yg boleh masak macam2 tu my mum beli RM 800++..

      bluetooth headset..
      mizu tak baper pakar benda ni sbb dia nyer harga varies..
      kalau nura nk dptkan dgn harga yg agak murah, apa kata survey kat http://www.lelong.com.my

      Comment


      • #4
        Re: harga microwave kat malaysia

        oven ngan microwave tu lain ke sama aa? aku cam konpius sikit.

        Comment


        • #5
          Re: harga microwave kat malaysia

          cik faith..microwave tokley masak cake..oven buley

          Comment


          • #6
            Re: harga microwave kat malaysia

            Originally posted by fa|thz|LeR
            oven ngan microwave tu lain ke sama aa? aku cam konpius sikit.
            oii ni ape pompuan tak tau oven dgn microwave ni?

            Comment


            • #7
              Re: harga microwave kat malaysia

              aku bukan tatau aa. aku konpius je. aku tatau yg kat rumah tu apa. aku tau guna je. hehe.

              Comment


              • #8
                Re: harga microwave kat malaysia

                bagus ahhh soklan ko faith...
                aku pun tak tahu gaks

                Comment


                • #9
                  Re: harga microwave kat malaysia

                  so faith kat umah ko tu oven ke microwave? kalo oven ley la bake cake utk aku eh..sebulan je lagi ni hahaha

                  Comment


                  • #10
                    Re: harga microwave kat malaysia

                    aa jap nak ingat. kalau nak bake cake tu, guna yg lagi satu. aku tatau lak apa nama dia. hehe. apa yg sebulan lagi nieh?

                    Comment


                    • #11
                      Re: harga microwave kat malaysia

                      Originally posted by Rumizu
                      nura nak microwave yg camne?
                      yg 40 pound tu yg boleh masak macam2 ke or just utk panaskan makanan+masak simple2..
                      kalo yg simple punya aritu my boss beli utk opis ni dlm RM 200++.. tapi kalau yg boleh masak macam2 tu my mum beli RM 800++..

                      bluetooth headset..
                      mizu tak baper pakar benda ni sbb dia nyer harga varies..
                      kalau nura nk dptkan dgn harga yg agak murah, apa kata survey kat http://www.lelong.com.my
                      thank rumizu..mak oi...mahalye microwave kat malaysia..yang saya pakai sini boleh guna untuk semua...em...kalau begitu disini lebih murah dari malaysia..ok kalau gtu beli sini..eh jap..rumizu..brand apa yang you boss and mom beli?nanti i try survey sini...ok thank again...

                      Comment


                      • #12
                        Re: harga microwave kat malaysia

                        Originally posted by fa|thz|LeR
                        aa jap nak ingat. kalau nak bake cake tu, guna yg lagi satu. aku tatau lak apa nama dia. hehe. apa yg sebulan lagi nieh?

                        eleh..! kura2 dlm perahu, pura2 buat tatau laks

                        Comment


                        • #13
                          Re: harga microwave kat malaysia

                          I don't know about the price of any microwave oven or any oven for god sake.. for all i know.. any food cooked using radiowave doesn't taste as good.. untuk tekak melayu aku ni atleast.. memang most food cooked with this method less fat dan kolestrol.. but hei.. I want my fat.. I need my kolesterol... who are you to say they're not good for me.. i feel good taking em.. apa yang terasa di tekak matter most to me.. unless you can assure / guarantee if and when I didn't eat any food cooked the traditional way i could be alive for another thousand years and i would die tomorrow if I have it...

                          Comment


                          • #14
                            Re: harga microwave kat malaysia

                            Originally posted by DreamLord
                            I don't know about the price of any microwave oven or any oven for god sake.. for all i know.. any food cooked using radiowave doesn't taste as good.. untuk tekak melayu aku ni atleast.. memang most food cooked with this method less fat dan kolestrol.. but hei.. I want my fat.. I need my kolesterol... who are you to say they're not good for me.. i feel good taking em.. apa yang terasa di tekak matter most to me.. unless you can assure / guarantee if and when I didn't eat any food cooked the traditional way i could be alive for another thousand years and i would die tomorrow if I have it...
                            cam setuju...tapi yela..microwave ni..masak ni nasi best gak...duk sini tak pernah pakai dapur or rice cooker masak nasi..asik guna microwave.

                            Comment


                            • #15
                              Re: harga microwave kat malaysia

                              camtu balik mesia masak jerla nasik pakai rice cooker balik heheh

                              nonie pakai microwave utk defrost & masak rebus2 yg cepat jer

                              tapi rasanya nanti balik mesia nak ada gakla satu... boleh guna di kala pemalas heheh

                              Comment

                              Working...
                              X