Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

    Yang mana lebih selesa, praktikal & berbaloi untuk kegunaan dalam jangka masa panjang?


  • #2
    Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

    Saga FLX 1.3

    Comment


    • #3
      Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

      flx la..xgitu kerel?

      Comment


      • #4
        Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

        Bergantung kepada keperluan orang tersebut. Susah nak cakap gak ni. Ada yang suka camni, ada yang suka camtu. Hehehe. Dua-dua kete pun ok.

        Comment


        • #5
          Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

          Saga FLX. serius.

          Comment


          • #6
            Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

            Proton Saga FLX 1.3

            Comment


            • #7
              Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

              Proton Saga 1.3

              Comment


              • #8
                Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                gini bro..cari kawan yang pakai myvi dan jugak saga flx 1.3 nie...

                klau susah sgt..gie cari khidmat kereta sewa....bandingkan apa dari segi model kedua duanya..

                Comment


                • #9
                  Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                  i will seriously buy proton saga flx 1.3 rather than myvi 1.3

                  Comment


                  • #10
                    Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                    saga kot sebab lebih luas,pikirkan keselesaan anak2 di masa depan

                    Comment


                    • #11
                      Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                      kalau dari segi praktikal surelah goes to saga,
                      tapi Myvi baru terutama 1.5cc kaler kuning cantik dan menawan.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                        FLX la...dari segi monthly aku rasa FLX lagi murah dari myvi,kalau family bonet FLX besar dari myvi,dalaman pun selesa hugak tapi kalau ko tak sanggup org bahan ko sebab amik FLX,ko amik la myvi...

                        Comment


                        • #13
                          Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                          aku vote for saga.....harga murah....ruang besar....myvi setakat nk bergaya boleh la...tapi watpe nk tanggung hutang byk2

                          Comment


                          • #14
                            Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                            Naza, leh tau tak bahan dari segi apa?? Apa yang tak oknya pasal FLX?

                            Originally posted by mr_naza View Post
                            FLX la...dari segi monthly aku rasa FLX lagi murah dari myvi,kalau family bonet FLX besar dari myvi,dalaman pun selesa hugak tapi kalau ko tak sanggup org bahan ko sebab amik FLX,ko amik la myvi...

                            Comment


                            • #15
                              Re: Proton Saga FLX 1.3 vs Perodua Myvi 1.3

                              Originally posted by ibnusina8791 View Post
                              Naza, leh tau tak bahan dari segi apa?? Apa yang tak oknya pasal FLX?
                              kat malaysia ni proton still ada org konsider barang lagi inferior dari perodua kot. dari segi bentuk, pun ya jugak, tp pada saya dua2 ada side ke'ugly'an dan lawanya.

                              Comment

                              Working...
                              X