Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

    sajer nak share dan sambung thread yg ari tu.

    ni aku dpt spot semlm masa kat subang.

    agak2...ni dari negeri or planet mana?

    6D 13Q
    Last edited by nokai; 13-05-13, 11:57 PM. Reason: betulkan link imej..

  • #2
    Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

    BAMBEE 200...

    kereta hyundai kot...nampak kat KL semlm

    Comment


    • #3
      Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

      Originally posted by amx View Post
      sajer nak share dan sambung thread yg ari tu.

      ni aku dpt spot semlm masa kat subang.

      agak2...ni dari negeri or planet mana?

      6D 13Q

      peliknya.

      Comment


      • #4
        Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

        ritu aku jumpe no plat MAF14.. pakai kat kete murano...xpn porshe cayenne...

        Comment


        • #5
          Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

          Originally posted by Lestari View Post
          peliknya.
          6D 13Q

          Ni pun aku baru je tau..
          plate ni dari Sarawak.. tgk kat belakang tu ade Q... - Q = sarawak..
          ni style lama..
          6D tu stand for 6th district.. = Sarikei...
          dia amik 6D sebab S dah kene amik dgn Sibu..

          Comment


          • #6
            Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

            Bagi aku no ni cun & jarang aku dpt tgk (snap waktu jammed Federal Highway):


            Comment


            • #7
              Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

              Originally posted by chi loco View Post
              6D 13Q

              Ni pun aku baru je tau..
              plate ni dari Sarawak.. tgk kat belakang tu ade Q... - Q = sarawak..
              ni style lama..
              6D tu stand for 6th district.. = Sarikei...
              dia amik 6D sebab S dah kene amik dgn Sibu..
              thanks for info... so baru ku tauuuuuuuuu!

              Comment


              • #8
                Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                Originally posted by chi loco View Post
                6D 13Q

                Ni pun aku baru je tau..
                plate ni dari Sarawak.. tgk kat belakang tu ade Q... - Q = sarawak..
                ni style lama..
                6D tu stand for 6th district.. = Sarikei...
                dia amik 6D sebab S dah kene amik dgn Sibu..
                Betul tu, member aku dulu dia Mat Tiarap(askar)
                kat Sarawak, plat no 6DA922Q kt motor, pastu dier transfer plak kt Avanza dier, saper yg dok kt Kedah tu blh jumpa keta dia.

                Comment


                • #9
                  Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                  Perodua Kancil Lampu Bulat

                  Comment


                  • #10
                    Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                    aku jumpa kat alphard no plate dia PDL15

                    Comment


                    • #11
                      Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                      Originally posted by ibanez_712 View Post
                      ritu aku jumpe no plat MAF14.. pakai kat kete murano...xpn porshe cayenne...
                      dlu waja hitam...keter azhar sulaiman ni.

                      Comment


                      • #12
                        Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                        Originally posted by farcruise View Post
                        Bagi aku no ni cun & jarang aku dpt tgk (snap waktu jammed Federal Highway):


                        keta Waja tapi plet mahal..

                        Comment


                        • #13
                          Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                          PAS50 = Passo, jumpa kat Titiwangsa
                          Kete Myvi, bodykit fully convert to passo....giler tul mamat tuh but nice laa...

                          Comment


                          • #14
                            Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                            ade jiran aku pakai NAB 125. (nabi 25) pastu dah lama tak nampak.. mana pi tah

                            Comment


                            • #15
                              Re: Nombor pendaftaran yang jarang kita tengok #2

                              aku baru jumpa semalam W1..keta apa tah lupa la pulak...

                              Comment

                              Working...
                              X