Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Surbo

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Surbo

    Sorry lah kalau topic penah dibincangkan.

    Aku nak tahu pasal Surbo lah. Tgk cam menarik. Tapi tak tahu camne keberkesanannya. AKu ada dengar member kepada member aku pakai..at last keter dia lingkup...

    any comments on this?


  • #2
    haku pun penah dengar pasai surbo....dengar kater baguihh....
    aper maksud ko yg sampai lingkup tur....????

    Comment


    • #3
      Aku tak pun tak tanya detail kat kawan aku tuh. Sbb tu aku nak survey dulu...Kat sini takde org yg penah pakai ke?

      Comment


      • #4
        Dah banyak kali dibincangkan rasanya... cuba check yg dulu2...

        Comment


        • #5
          Pasal surbo nie......aku rasa ok gak...pasal dia punya charge pasang ngan harga barang pun baru rm170k.
          Kebaikan nyer...
          1. menjimatkan minyak
          2. menambah sikit kelajuan...at least 15%-20%
          3. mudah untuk diselenggarakan

          Tapi aku hairan gak.....macamana kete kawan zayed tu leh lingkup???///

          Comment


          • #6
            Sefaham aku la kan, surbo ni mcm cyclone jerk dia punya function. Ader org kata bagus dan jimat minyak. Tapi ader gak yg kata takder effect apa2 pun. Konsep dia memutarkan udara yg masuk ke kaburator/injection, menghasilkan tekanan yg tinggi. Dr situ, pick-up pun lebih dan minyak pun jimat.

            Aku lebih prefer stromberg dr surbo nih.

            Comment


            • #7
              weh.. ecotek takmo try ker?..
              check kat sini.. www.ecotekplc.com

              Comment


              • #8
                matlie..
                ko dah pakai stromberg?

                Comment


                • #9
                  pasal kawan aku tuh....takde le lingkup sampai tak leh jalan keter...tapi ada something wrong le keter dia...

                  Comment


                  • #10
                    aKU BElum pakai pun. Ntahlah, setiap kali aku nak pasang, ader jerk benda lain yg nak kena buat. So..... next time la aku pasang. Tapi aku berminat betul dgn benda nih. Org kata pick-up dier best gak ler.

                    Comment


                    • #11
                      surbo suks.... benda tu function sama dengan cyclones....
                      pikir satu jer minyak jimat power lebih kalau mcm tu senang lah... maner dak dapat power kalu minyak sikit... dier tambah tolak darab bahagi kuasa yg kita dapat mesti = dgn minyak

                      Comment


                      • #12
                        hidup stromberg!!!! hehehe... saje

                        Comment


                        • #13
                          Kita dok sokong2 stromberg nih takder diskaun ker? Saper supplier nih?

                          Comment


                          • #14
                            surbo.......oklaaa.......ade pick up lebih ckit dr biase.......
                            tapi pasal stromberg aku blum tau.......tak try lagis...
                            next time aku akan cube.......
                            tq

                            Comment


                            • #15
                              wei wei wei...
                              betul la sur bo doh
                              kroni kita kat terato.com pun rata2 komplen surbo ni
                              siap surbo.sg hantar email kat webmaster terato
                              muehehee...

                              korang nak tau camna surbo ni?





                              tengok gambo, bleh caya ke?

                              ada lagi satu url, yg test surbo
                              result: pasang surbo lagi lembab...
                              http://www.btinternet.com/~madmole/Revues/Surbo.html

                              wokey lah.. enaf lah kutuk2 ni
                              korang baca sendiri

                              Comment

                              Working...
                              X