Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Honda Jazz

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Honda Jazz

    tak nmpak lagi preview pasal Jazz kat sini. aku tempek sedikit sbyk yg aku dapat nih. design cun...harga?? tak tau ler...













    anytg info lagik kita kongsi sini.
    Last edited by amx; 22-08-08, 05:25 PM.

  • #2
    Re: Honda Jazz

    Mate aku nengok memang cun abis......huhu......rega aku pun tak tahu.......

    Utk yg dah berkeluarga cam aku ni sesuai sgt tapi.......huhu.......belum tiba masanye lagi.

    Comment


    • #3
      Re: Honda Jazz

      biler wanita drive keta nie...dia jadi bertambah cun...

      Comment


      • #4
        Re: Honda Jazz

        nangis nengok keter neh.................huhuhuhu.....tada lagu.....

        Comment


        • #5
          Re: Honda Jazz

          tunggu jepun punye version sampai kat M'sia ahh (recond).. Ade moonroof dgn Navi..
          harge dia pun mahal sangat ahh... 105k utk low end and 110k for high end... Engine 2-2 sama.. 1.5 i-vtec...
          for that price baik amik Civic 1.8..118k.. lagi value for money aku rase...

          Comment


          • #6
            Re: Honda Jazz

            Originally posted by Chinozie View Post
            biler wanita drive keta nie...dia jadi bertambah cun...
            tambahan sket...

            ... dan membuatkan kita rasa nak ngorat dia kereta dia

            cun jugak tuh... tapi aku rasa macam aku tak sesuai je bawak jazz nih...

            Comment


            • #7
              Re: Honda Jazz

              honda byk launching model baru ek. city pun ada baru.

              Comment


              • #8
                Re: Honda Jazz

                city baru tuh guna enjin sama dgn jazz ni kan? sapa ble konperm?

                Comment


                • #9
                  Re: Honda Jazz

                  Originally posted by ekzos_pipe View Post
                  city baru tuh guna enjin sama dgn jazz ni kan? sapa ble konperm?
                  tak boleh konfirm sbb tak kuar kt sini lagi.. tapi most probably yelah kot...
                  Aku rase honda punye enjin skang ni semua i-vtech..

                  Comment


                  • #10
                    Re: Honda Jazz

                    tunggu je la dengan penuh kesabaran...

                    Comment


                    • #11
                      Re: Honda Jazz

                      lawa giler jazz baru ni....bila la mau angkat ni???hehehe

                      Comment


                      • #12
                        Re: Honda Jazz

                        gue hanya mmpu tgok je.
                        x mmpu nk beli.

                        Comment


                        • #13
                          Re: Honda Jazz

                          beli pun tak mampu nak angkat lagilah tak mampu..

                          Kalau nak confirm pasal City tu boleh check kat website negara2 yg dah keluar.. Aku rase kat Thailand dah kuar kot.. Tapi tak semestinye spec yg kuar kat Thai definitely sama dgn kt sini tapi most prob the same.

                          Comment


                          • #14
                            Re: Honda Jazz

                            model ni kuar tahun lepas kat jepun...
                            around bulan 9 kalu x silap aku...
                            nice gak aaa... kalu girl yg bawak, serius comel giler...

                            kat company aku nyer parking area, byk giler keter nih..
                            kat sini Jazz (kai sini panggil Fit) bersepah..
                            sbb tu kitorang panggil die lipas...

                            Comment


                            • #15
                              Re: Honda Jazz

                              jazz mmg jun di mata hatiku, tetapi x pdn dgn rega.. baik amik civic

                              Comment

                              Working...
                              X