Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

Tempat Jual Sport Rim+ Tayar yg Murah ?

Page Title Module
Move Remove Collapse
This topic is closed.
X
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tempat Jual Sport Rim+ Tayar yg Murah ?

    Wehhh....

    sebelum raye yg bakal menjelang.....
    boleh tak bagitau tempat atau address jualsport rim murah2

    bawah RM 1000................

    setau aku kat area klang banyak....

    and suggest then tempat nak ketuk ngan cat yg murah dan best.....

    boleh?

  • #2
    aku pun nka cari, tapi nak area melaka
    hari tu bengkok rim aku langgar lobang

    Comment


    • #3
      aku punyer rim mmg dah out....nak buat allignment ngan balancing pun malas......membazir jer.....tayar arituh dah benjol dah....
      baik tuko smua.....muahhaha

      entah bile jalan kl-sg besar nak elok ntah.....
      nak kate mb die org sg besar dah jadik dah.....
      tunggu aku jadi pm la kot...baru jln kat situ elok.

      chow

      Comment


      • #4
        kalo bawah 1000 tu carik la second... mane tau member2 nak tolak...

        RM1000 nak baru ngan taya sekalik, cam ayam ade kot... tapi berat nak mampus la... pastu tak lawa... takkan nak kot...

        Comment


        • #5
          biasa la, mana lagi kalau tak kat klang.....

          Comment


          • #6
            Sesapa yg dok belak Gombak, ader gak satu kedai jual sport rim dgn rega agak murah. Rega lebih kurang Klang. Kedai papan jugak... kat juntioc Sentul Gombak. Tokey dia pompuan.

            Comment


            • #7
              oit azam reeves..ko ajis ker?

              Comment


              • #8
                iyer EG....
                mmg aku apasai???

                ko sapo pulak??

                Comment


                • #9
                  kat siam lagi murah........

                  Comment


                  • #10
                    kat siam murah? belikan aku satu set bole... hehehe...

                    Comment


                    • #11
                      aku dengaq, kat siam sana nu..depa boleh tiru rim BBS yg rega rm5-6K tapi depa juai dalam rm1K ajer...hehehe...kualiti...wa tak mau komen...yang nie..aku dengaq ajer...belum survey lagi..

                      Comment


                      • #12
                        rim pakai buang teroih kot!!!!!!!!! [disposesable sport rims]

                        Comment


                        • #13
                          Posting asal oleh Jun Sang
                          rim pakai buang teroih kot!!!!!!!!! [disposesable sport rims]
                          mungkin kot? jatuh lubang sekali, terus pi buang...tukaq baru... wey jun sang..hang ingat avatar hang tu lawa...cam ampess..

                          Comment


                          • #14
                            baik aku pakai spot rim buatan sendiri.......

                            yo las avatar jun sang tus memang ampess terus

                            Comment


                            • #15
                              mana murah nya??

                              aku pernah 2-3 kali ke siam nih.. sampai ke Songkhla.. Yala.. , aku pernah check kedai kat Pattani.. , lebih kurang aje harga tayar dan rim nya..

                              murah lagi kat kelang.. rasa aku..
                              jalan kapar tuh.. bersepah kedai jual tayar dan rim... pilih aje la.a

                              Comment

                              Working...
                              X