Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

web senarai harga spare part

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • web senarai harga spare part

    salam,

    ade tak mane mane web site yg listkan senarai harga spare part kat malaysia ni?

  • #2
    Re: web senarai harga spare part

    hurm....ko pi jek kedai spare part..sure ada harga

    Comment


    • #3
      Re: web senarai harga spare part

      ha betol betol...g je kedai spare part...nak proton nya leh g kat jalan pahang tu sebelah tawakal spital..hehehhe...nak keto jopun punya yg seken poie lah dokek kodai potong..hehehehe

      Comment


      • #4
        Re: web senarai harga spare part

        Rasanya takde site yg list harga2 spare part sebab kalau ada yg buat camtu dia dah expose dia nya pricing strategy pada competitors..Lagipun nanti susah lak dia org nak ketuk n potong leher kita...

        Comment


        • #5
          Re: web senarai harga spare part

          Originally posted by Abang_Sopi
          Rasanya takde site yg list harga2 spare part sebab kalau ada yg buat camtu dia dah expose dia nya pricing strategy pada competitors..Lagipun nanti susah lak dia org nak ketuk n potong leher kita...
          hahaha ayat last abg sopi tu memang tepat!!..hehehe

          Comment


          • #6
            Re: web senarai harga spare part

            actually kalo dia tak gantung harga barg/perkhidmatan yg ditawarkan, bleh wat aduan dgn kpdnhep kalo tak silap...

            Comment


            • #7
              Re: web senarai harga spare part

              betui cakap encik materok..kat tempat saya ok jek..siap ada rege..price list gitu

              Comment


              • #8
                Re: web senarai harga spare part

                mattroxxx,

                Kalau ko peratikan kat kedai2 bengkel tu yg wajib ialah harga service je..then dia org letak tinggi2 harga dia..Biasanya mekanik tak charge harga tu..So susah korang nak gunakan itu sebagai guide..

                Lagipun dalam list tu kalau korang tengok mmg tak ada harga2 spare spart secara details..

                So mmg susah kalau kita tak biasa dengan harga2 spare parts ni..Selalu ada kemungkinan untuk ditipu especially dgn bangsa2 yg mmg kerja dia nak menipu n mengetuk kita aje sebab dah budaya dia org nak cari duit semaksimum yg mungkin tanpa mengira dosa pahala..

                Comment

                Working...
                X