Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

kunci stering

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • kunci stering

    aper jenis kunci yang elok...selain stering ader bende lain tak yang bole kunci cam gear ker pedal ker....tapi takder la sampai cabut stering cam mr bean tu eheh kasi gamba sekali ok

  • #2
    heee...aku pakai yg lock gear ngan handbrake...kedai abg RM40
    huuu...member aku pakai, pedal minyak, clutch ngan brake...kedai acc. RM5+

    kalau guna stereng nye...leh potong stereng...tp kalau beli lock gear n handbrake takkan nak potong gear kot...kalau pedal...nak potong gilaa ape...benda paling keras n padu dlm kereta...

    tp power camne pun lock koo...kalau tow truck majlis perbandaran datang...heee...selamat jugak keta koo...kena angkut jugak....

    Last edited by Chinozie; 13-08-04, 04:19 PM.

    Comment


    • #3
      cam maner kalau kiter buat kunci untuk lock empat˛ tayar... kire nye kite brek pastu kite kunci...

      Comment


      • #4


        huii ko nyee soklan mmg mencabar gilee.. ade keee..?? setahu aku konci dari dalam kete jee.. tak tau plak konci pahtuu ke4 tayoo terkonci samee.. kalu ade org buat suree aku tangkap lentok...!!

        tapi kan... kalu dah nak mencuri tuee.. curi gakk.. diorang tak kisah tak dapat ketee.. dalam "bende" dalam dah laaaaa...

        hurmm aku rasee kena pakai jaring ar dalam kete cam van guard baru selamat.. hehe

        Comment


        • #5

          salam-z-

          err...ada jual ker jaring tu wufi...

          afross...

          Comment


          • #6
            secanggih mane lock... kalau kena tow.... alamat selamat laaa...

            tapi kalau jenis yg pecah masuk tue... korang lock la pedal brek tue....

            Comment


            • #7
              kunci sumer skali la....stereng...pedal..gear..tayar bubuh yg mcm clamp tu...lagi ape lagi pintu kunci..mangga kan terus..

              Comment


              • #8
                aku berminat dgn autolock, alaaa... yg cam dlm smartshop tu... yg kunci pedal brek tu. Nampak cam efisen jerk.. tapi setakat ni rega dia masih mahal. Tunggula...

                Comment


                • #9


                  mane de jual laa jaring tueeee... kalua de dah lama akuu pakai daaahhh
                  tapi tuee la kang pakai cam kete robocop plak.. hehe

                  apa2 pon yang korang pakai.. tetap same gakk.... kalu dah nak curi tue,, curi gakk laaaa..

                  Comment


                  • #10
                    Kiriman asal oleh xpthrone
                    cam maner kalau kiter buat kunci untuk lock empat˛ tayar... kire nye kite brek pastu kite kunci...
                    function ni dh ada pada kete mewah.....

                    Comment


                    • #11


                      rege plak mewahhh erk...

                      Comment


                      • #12
                        pun tak jalan... kalau dier buh roller kat tayar depan... pastu tow plak tayar blakang ngan crane... selamat gak kena rembat... huhuh... kalau pencuri tu pencuri jugaklah... cemaner pun dia mesti ikhtiar...

                        Comment


                        • #13


                          betul tue red.. kalu dah mencuri tuee... tak kira ar camner.. musti dapatnyee.. red.. aku nak curi rim ko bleh..?? hehe

                          Comment


                          • #14
                            Kiriman asal oleh Matlie
                            aku berminat dgn autolock, alaaa... yg cam dlm smartshop tu... yg kunci pedal brek tu. Nampak cam efisen jerk.. tapi setakat ni rega dia masih mahal. Tunggula...
                            aku pun minat dg kunci camni gak...ari tu tertgk kat Giant pun dh ada..rega dlm 50 gitu..tp brand lain la..skang ni aku pakai yg lock stereng dg pedal..cap solex lg...tp stereng mmg senang kena potong

                            Comment


                            • #15
                              rim aku ??? aku dah tukar sport rim lock...

                              Comment

                              Working...
                              X