Announcement

Announcement Module
Collapse
No announcement yet.

balut seat ngan fabrik baru

Page Title Module
Move Remove Collapse
X
Conversation Detail Module
Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • balut seat ngan fabrik baru

    sape tau mana nak buat menda alah tuh

  • #2
    pi kedai ler ....tu aku tau ler...

    Comment


    • #3
      mito penah buat balut (jahit) seat baru.... seat depan dan belakang RM350.00 .... hantar pagi, ambik petang.

      boleh tambah span kalau nak.

      Comment


      • #4
        Kiriman asal oleh mito7
        mito penah buat balut (jahit) seat baru.... seat depan dan belakang RM350.00 .... hantar pagi, ambik petang.

        boleh tambah span kalau nak.
        kalau bumbung lebih kurang RM 100.00

        kalau empat pintu kurang pasti sebab tak buat lagi.



        sorry, salah klik.... nak edit terklik qoute....
        Last edited by mito7; 05-09-03, 11:25 AM.

        Comment


        • #5
          ko buat kat mana mito... melaka keR?...

          Comment


          • #6
            Kiriman asal oleh badakcipan
            ko buat kat mana mito... melaka keR?...
            kat melaka ni ada 2, 3 tempat yg aku tau.... dekat dengan ofis aku ni pun ada satu kedai buat sarung kusyen kereta.

            Comment


            • #7
              kalau nak leather lak camna?

              Comment


              • #8
                Kiriman asal oleh skai
                kalau nak leather lak camna?
                tak pasti pulak kat mana ada... tapi mesti mahal kalau betul2 ori punya kulit.

                Comment


                • #9
                  kalau kancil nak tukar fabrik baru buleh gak ke

                  Comment


                  • #10
                    Kiriman asal oleh limau_mandarin
                    kalau kancil nak tukar fabrik baru buleh gak ke
                    x yah kot... kata nak tukar keter? naper? x jadik ker? kalo amik kelisa kunin tuh, siap kusyen kulit dah... heheheh

                    Comment


                    • #11
                      Kiriman asal oleh limau_mandarin
                      kalau kancil nak tukar fabrik baru buleh gak ke
                      kalau kancil tukar je seat MIRA.... lagi best.... seat kancil keras, tak best duduk.

                      Comment


                      • #12
                        heheh... stuju tuh mito... betol! mmg betol! lagipon seat mira tuh dah banyak kat pasaran... tinggal rajin carik n pasang tapak jek...

                        Comment


                        • #13
                          helo my pren ..................
                          kancil tuh keta mak limau dah lama sgt kotor lah macam bukan org yg duduk dlm keta kancil tuh alien

                          Comment


                          • #14
                            eih.. mmg aa bukan orang yang duduk dlm keter tuh... dah tentu mak limau yang punya... mesti aa yang duk kat dalam keter tu pon limeu jugek.... kalo bukan limau mandarin, limau sunkis
                            lariiiiiiiiiii..........

                            Comment


                            • #15
                              harga bergantung pd pemilihan jenis cover seat yg baru tu, kalo baik kualitinya mahal lagi la, kalo nak pakai kulit, lagi la mahal, lebih 1K mungkin...

                              Comment

                              Working...
                              X